Светско првенство |Sweden 2011|

Статус
Затворена за нови мислења.
:tapp:
Немогуче Аргентина да ја победи Шведска...цц, сите научија ракомет, ваљда ние само останавме :)

Немогуче Аргентина да ја победи Шведска...цц, сите научија ракомет, ваљда ние само останавме :)

Јас мислам дека Аргентина како национален спорт треба да си го прогласи ракометот партали прат на Светсково :)

По кој знае кој пат ќе кажам кога гледам какви играат а ние не ми иде да си гризнам од гзов.Македонија да е домаќин не знам освен Франција и Хрватска дали би ја победил некој,а овие изггубија од Аргентина,па некој тука ги сметаше и за фаворити,цццц.А и Исланд губи од Австрија.

mili13.png

Не знам ни зошто ја отворив темава, нема воопшто да следам што се случува на првенствово, одвратно ми е да гледам дека ние не играме а некои боси репрезентации прават партали.

ХРТ2 јас таму ќе гледам незнам друг пренос..

Sega proveriv na HRT 2 ke ima...

--- надополнето ---

A da ne znaes nekoj link za gleanje HRT 2 poso ne fakjam a mi se gleda, ili RTS 2 i tamu ke ima

Јас Хрватска со Романија ја гледав на www.atdhe.net и то на линк од ХРТ2 :vozbud: Би требало и денес да има. Инаку не знам ова со Аргентина како можи така, зарем е можно и во ракометот да почнаа да местат :nenene: ? За вчера на пример на еден сајт ја видов Чиле-Словачка 1 на полувреме (15.0) и замислете 15-12 беше на полувреме, а на крај одвај Словациве извлекоа нерешено. Па дај! Нема шанси таков скок да направат за 2 години кога на сите првенства претходно и Аргентина и посебно Чила јаделе по 10+ разлика од европските репрезентации, а сега ги победуваат па уште и на нивни терен, многу сомнително ми е ова. А Словачка еј.... :tapp: Кој им даде да играат на СП?!?!

ne veruvam da mestat, posebno ne svetsko, a mozebi sum pa i mnogu naiven, sto sve ne se slucuva okolu nas a ne sme svesni :D a inace fala za linkot samo kazi mi ova u 18 ako go uklucam bi trebalo da ima ponudeni ili da baram HRT 2 ?
Јас Хрватска со Романија ја гледав на www.atdhe.net и то на линк од ХРТ2 :vozbud: Би требало и денес да има. Инаку не знам ова со Аргентина како можи така, зарем е можно и во ракометот да почнаа да местат :nenene: ? За вчера на пример на еден сајт ја видов Чиле-Словачка 1 на полувреме (15.0) и замислете 15-12 беше на полувреме, а на крај одвај Словациве извлекоа нерешено. Па дај! Нема шанси таков скок да направат за 2 години кога на сите првенства претходно и Аргентина и посебно Чила јаделе по 10+ разлика од европските репрезентации, а сега ги победуваат па уште и на нивни терен, многу сомнително ми е ова. А Словачка еј.... :tapp: Кој им даде да играат на СП?!?!

Ќе има пренос секако на ХРТ2, а и ке се снајдеме на atdhe.net, 100% ке има.

Сепак интересно ке биде, ке треба да се погледне и тој меч.
Инаку за другите Франција сигурно победува, Австралија сигурен сум дека ке игра добар меч со Романија ке проба да дадат што повеќе голови, и понатака ке видиме што ке биди со останатите.

--- надополнето ---

Незнам зошто се чудите?
Убеден бев дека Аргентина се слаби, ама на овој наптевар сигурно си го променив мислењето, барем кога гледав како играат.
А и јас мислам дека ке победи Шведска минимално со тоа што реков дека Аргентина не игра толку јако, али не е ништо посебно Шведска.
Ке ги видиме понатака ...

www.livescorehunter.com

ваму имате за сите утакмици повеќе линкови или доколку сте регистрирани на bet365.com има лајф стриминг одлични линкови ич не кочи вчера гледав таму нешто јас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom