- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.051
- Поени од реакции
- 16.584

Немогуче Аргентина да ја победи Шведска...цц, сите научија ракомет, ваљда ние само останавме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немогуче Аргентина да ја победи Шведска...цц, сите научија ракомет, ваљда ние само останавме![]()
СРБИЈА-ХРВАТСКА 18 Ч![]()
кажете на кој канал ќе ја даваат?
ХРТ2 јас таму ќе гледам незнам друг пренос..
Sega proveriv na HRT 2 ke ima...
--- надополнето ---
A da ne znaes nekoj link za gleanje HRT 2 poso ne fakjam a mi se gleda, ili RTS 2 i tamu ke ima
Јас Хрватска со Романија ја гледав на www.atdhe.net и то на линк од ХРТ2Би требало и денес да има. Инаку не знам ова со Аргентина како можи така, зарем е можно и во ракометот да почнаа да местат :nenene: ? За вчера на пример на еден сајт ја видов Чиле-Словачка 1 на полувреме (15.0) и замислете 15-12 беше на полувреме, а на крај одвај Словациве извлекоа нерешено. Па дај! Нема шанси таков скок да направат за 2 години кога на сите првенства претходно и Аргентина и посебно Чила јаделе по 10+ разлика од европските репрезентации, а сега ги победуваат па уште и на нивни терен, многу сомнително ми е ова. А Словачка еј....
Кој им даде да играат на СП?!?!
Немогуче Аргентина да ја победи Шведска...цц, сите научија ракомет, ваљда ние само останавме![]()