Уредување на дом - Идеи и контакти од мајстори

• Креатор на темата Креатор на темата Mikky
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој како се движат цените за молери/гипсари за работна рака со или без нивен матиријал? Ми треба мајстор за лепак, мрежа, глет и фарбање, па да знам отприлика кои се цените.

да прашам што мислите што е подобро за фасадна изолација
2цм 25кг тврдопресован или 5цм 17кг стиропор?

Не ти треба тврдопресован за фасада, 5 цм стиропор ставај си.

за малку плус пари стај си 8цм, не се лажи со 5ка

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ти треба тврдопресован за фасада, 5 цм стиропор ставај си.

работата е што тврдопресованиот го имам за ич пари речиси, ме интересира дали би ми вршел иста работа ко 5ка?
фала на одговорот

работата е што тврдопресованиот го имам за ич пари речиси, ме интересира дали би ми вршел иста работа ко 5ка?
фала на одговорот

Стиропор од иста дебелина има скоро иста изолација и кај мекопресованиот и кај тврдопресованиот. Така да ако си во можност купи си бар 8 см стиропор, како што пишаа погоре, со 2 см ништо не прајш.

Каде може да се порача плочи од масивно дрво по димензии и колку им е цената оние што се ставаат како на сликава

download.png

Каде може да се порача плочи од масивно дрво по димензии и колку им е цената оние што се ставаат како на сликава

Прегледај го приврзокот 268729
Јас масивен мебел сакам да нарачам од Сложни браќа, комбо епоксидна смола и масивно дрво. Не е нормално колку се добри! Исконтактирај ги.

Контакт од некој кој работи со изградба на летниковци, дрвени настрешници и тераси?

Контакт од некој кој работи со изградба на летниковци, дрвени настрешници и тераси?
Имаше еден на форум :)

Имаше еден на форум :)
Го видов, ама последно онлајн бил во 2015. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom