Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Очигледно не си го гледал чим вака пишуваш, он е еден од појаките леви офанзивни бекови и мислам дека ако дојде кај вас ќе биде дефинитивно најдобар лев бек у Италија. Далеку од анонимус е
Атлетико не го зема за да го продаде одма. Си игра таму тој најнормално и 100% нема да се сели сеа у јануари никаде.

Атлетико не го зема за да го продаде одма. Си игра таму тој најнормално и 100% нема да се сели сеа у јануари никаде.
Реков ако дојде, иако сега дојде и е регуларен и мислам дека нема шанси да го земете него, зборот ми беше дека членот погоре рече дека бил анонимус и му потенцирав дека не е анонимус, напротив

@Клипче иначе аватарот, Емили :love:

Очигледно не си го гледал чим вака пишуваш, он е еден од појаките леви офанзивни бекови и мислам дека ако дојде кај вас ќе биде дефинитивно најдобар лев бек у Италија. Далеку од анонимус е
па кажав прв пат слушам за него,да беше некој добар ке пишуваа за него,а и видов и Интер го бара,кои како нас имаат утепана управа.Дај боже да грешам ја а ти да си во право да дојде и да искине :)

па кажав прв пат слушам за него,да беше некој добар ке пишуваа за него,а и видов и Интер го бара,кои како нас имаат утепана управа.Дај боже да грешам ја а ти да си во право да дојде и да искине :)
Мислам дека нема никакви шанси да дојде кај вас (или воопшто да си отиде барем овој трансфер период од Атлетико) зошто е регуларен и Атлетико летото платија 10м евра на Гранада за него. А и бил кај нашиве од 2004 до 2006. Е тоа ти е никаква управа, без да им даде шанса на младите

Добро појачање.Али мислам не е некоја класа,мислам дека е како шарави играч за една сезона,се надевам милан ке земат некој подобар незнам што е тарабат дали планираат да го вратат?[DOUBLEPOST=1421239116][/DOUBLEPOST]http://www.acmilan-serbia.com/2015/01/milan-bi-opet-da-posluje-sa-atleticom.html Се некои анонимуси,искрено прв пат слушам за играчов али што да правиме кога имаме скржава управа :(

дечково е играчиште лани и во Бенфика газеше, имаше понуда и од Реал ги одби и отиде во Атлетико а не верувам дека би го пуштиле туку така кај нас..

Пошто на форумов не си дојден само за фудбал него и да ја најдеш љубовта на твојот живот пиши му на @Дим4е мислам дека е слободен у тренутку :icon_lol::icon_lol:
извини зафатена сум

Запата надвор од терените еден месец.Што е до мене може слободно да си оди ;)

Де Шиљо 6 недели у аут... Сеа му е мајката да се земе некое бекче или да го трпимо теророт со Бонера до крајот на негоава кариера!

Нека го даваат Нианг за Сантон одма и онаке Сусо ќе доаѓа а Нианг у Милан си пресуди уште коа го промаши зицерот против Барса, и уште го пцуем за тоа !!

niang odma neka se dava mn e precenet i mislam deka od nego nisto nema da bide,istovo vazi i za de siljo

Milan will attempt to sign Guilherme Siqueira in order to cover De Sciglio's absence.

И на крај ќе завршат со Пасквал :D

веќе на пола месец сме и само шпекулации и шпекулации
мислам дека и на тоа ќе останеме или пак на 31ви ќе се земе некој просек како и секогаш :busi:

10931255_834023953303286_7555056198897492152_n.jpg

Ете засилување :ojeaa:

claudia-romani-ac-milan-th.jpg Уште едно :D[DOUBLEPOST=1421330928][/DOUBLEPOST]Ќе прават ршум во нападот ;)[DOUBLEPOST=1421331169][/DOUBLEPOST]Милан ќе проба уште еднаш да го доведе Сикера доколку се покаже дека повредата на Де Шиљо е посериозна. ‪#‎Sky‬[DOUBLEPOST=1421349149][/DOUBLEPOST]10931410_554612811307939_8542574920570284429_n.jpg Што мислите која е подобра опција.И дај активирајте се малче на другите форуми стално се дебатира овде ништо :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom