Најтешкото прашање на светот!

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Почнуваш прв ден на работа во фирма со малку души и некој прв пат те гледа и те прашува:

Нов си???
Ќути не е истата работа у затвор :vozbud:[DOUBLEPOST=1556023478][/DOUBLEPOST]Иначе најтешкото прашање е да кажеш вистинит исказ. Таква работа знам само една.

Последно уредено:
Те праќаат домашните во продавница по леб. Одиш земаш 2 леба. И кога се враќаш дома нормално гледаат во ќесата и те прашуваат:

A зеде?

Сатот е 1 по полноќ. Се разбудува некои од домашните влегува в дневна гледа дека седиш на компјутер или на телевизија и те прашува:

Не спиеш бе??

Мажот и жената имаат заеднички фејсбук профил. На кого ќе припадне профилот доколку се разведат???:vozbud:

...ако имаат заеднички профил на фејсбук и така не им давам долговечност на таквиот брак...така да нема потреба од делби,туку бришење е лекот(на бракот и профилот):vozbud::vozbud::)

Зошто 50 годишен маж којшто се оженува со 30 годишна жена се смета за нормална работа? Никому ништо!!!

А зошто 30 годишен маж којшто се оженува со 50 годишна жена или којшто е во врска со таква се смета за болна, одвратна, ненормална и неморална работа??? Барем на овие простори!!!

Ај сега најди му логика на овие двојни стандарди!!!

Кога Милан пак ќе освои Лига на Шампиони ?
Само што ќе ја видам најавната шпица за ЛШ и ќе се сетам дека 7 години не заиграле веќе почнува глава да ме боли и не ми се гледа фудбал.

Зошто на доста голема далечина планините изгледаат со светло сина боја???

Последно уредено:
Мажот и жената имаат заеднички фејсбук профил. На кого ќе припадне профилот доколку се разведат???:vozbud:
после ќе биде пример тео марија јовановски хахахаххаа

1. Who am I ? The gross body which is composed of the seven humours (dhatus), I am not; the five cognitive sense organs, viz. the senses of hearing, touch, sight, taste, and smell, which apprehend their respective objects, viz. sound, touch, colour, taste, and odour, I am not; the five cognitive senseorgans, viz. the organs of speech, locomotion, grasping, excretion, and procreation, which have as their respective functions speaking, moving, grasping, excreting, and enjoying, I am not; the five vital airs, prana, etc., which perform respectively the five functions of in-breathing, etc., I am not; even the mind which thinks, I am not; the nescience too, which is endowed only with the residual impressions of objects, and in which there are no objects and no functioning’s, I am not. ....

Зошто секогаш кога носам бели алишта морам со нешто да се исфлекам :vrtioci:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom