Колку сообраќај трошите месечно?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Ха... интересна тема... Кај мене изгледа зависи од расположение. Имам месеци со потрошени 2-3 ГБ, ама имам и месеци со над 100 ГБ!

Т-home call and surf unlimited*(150 гб заедно со комшијата го трошиме...он троши 30, јас 80...другите нека ги крадат!

Порано коа имав нет од 15гб правев преку 15, до 17 највеќе, сега имам 30 и таман ми се, мислам 25/6.

Имам 15Г и трошам толку ,Ее неможе ПОИЌЕ! Не ми е јасно што сум правел пред 3-4 години кога сум имал само 500мб и не сум ги трошел.

Вака во голема дигресија сум што би рекол цацко кога ќе видам погоре членови трошат по 40-60.....

130-150GB, го искористувам до последен килобајт.

Јас имам 50гб сообраќај но секој месец варира.Обично трошам минимум 30

Небројам... со оглед дека висам баеги онлајн, зависи од то шо го работам. Некогаш 20 гига цел месец, некогаш 100-ката замина до 15-ти.

Како и да е, ова е тапа. Никаде во светот не мерат трафик, сите провајдери даваат ГАРАНТИРАНА МИНИМАЛНА БРЗИНА која ја има нетот. Кај нас даваат максимална брзина која можеби ќе ја достигниме ако времето е сончево, нема грмотевици, нема ветар и Рамче е расположен со доволно пари па нема да го кради кабело за струја од репетиторо.

Oколу 50GB..секој месец сметка плус од ОНЕ:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom