Колку сообраќај трошите месечно?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
7453M OUT
57G IN
64G TOTAL

за овај месец до сеа. Иначе просек ми е 100 гига.

Ај ве мојам некој нека ми каже како да проверам колку ми е лимитот и како да проверам колку имам искористено до сега,малку сум дудук за ова :)

Откога имам 40 GB лимит, трошам по нешто поише од гига дневно, за на 30ти или 31ви да напукам торенти и да симињам/качувам 24 саата, па така на крај на месец ми испаѓа околу 80 гига.

PS: еве од Ноември :)

30.11.2010 10.44 GB 36.11 GB 46.55 GB (ден, upload, download, total)

Имам лимит 25G постојано го надминувам, 25-30 најмногу, ми треба повеќе..

Лимит 15GB, али на крај на месец ќе симнам 2-3 игри и по некој филм/музика неш и ете ти 25-30GB. :)

Ај ве мојам некој нека ми каже како да проверам колку ми е лимитот и како да проверам колку имам искористено до сега,малку сум дудук за ова :)

Сеа ти проверив, 9 гига имаш напраено. :))))))

60 GB ми е лимито и досега нема месец да ми останал барем еден MB.
Обично последнио ден ми останува уште 5 GB... кои до крајо на дено ги нема повеќе.

Ко че почни да ми кочи знам дека сум надминал 10 гига, обично на крај од месецот ми кочи. Еве до сега не почна да кочи и одма преминав кон симнување на мистер ноубади, пошто крај на месецо е :)

68891816.png

ова е за месецов на 5 дена до 2011... тука околу 200те се мотам секој месец.
заборава по некад да им реагира навремено бројачот.

Имам лимит 25G постојано го надминувам, 25-30 најмногу, ми треба повеќе..
Секогаш и ќе ти треба повеќе :) Рачунај-филмови во хд,големи игри,концерти,повеќе јутуб клипови и слично.Тоа е во сооднос
Јас просек 120.

Кога ќе заборават да ми ја намалат брзината околу 40, инаку околу 30... циганското да се искористи што повеќе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom