Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не спамирајте :)

--- надополнето ---

2010-08-23+Di+Maria.jpg

Шо пишува на раката?

Како да очекуваш повеќе?? Па судијава не им даде да играат, 3 пати сами излегоа играчиве на Реал со голман, 3 пати дигна офсајд тоа копилето. Им даде црвен, 10 на 14 играа. Што можеа повеќе?
Нека бидат среќни што заминаа со 1 гол, да беше фер судењето ќе идеа со петарда дома семето да им го ебем!

Така. Реал не е клуб од Македонија па да се вади на судииите ;)

Играчите за врска беа потпросечни. Немаа контрола врз играта. Малце фалеше да примат гол накај 65 мин. Среќа, како што кажав Севиља се слаб тим. Да потсетам, изгубија од Алмерија претходното коло 1-3 дома...

Највеќе ме е кеиф заради палоп и судијата најмал контакт чекаше да покаже картон КОПИЛЕ ГЛУПО СЕ ДА МУ ИСПОЦРКА ПО ДОМА
И да, Гранеро изненадува по малце
166185_168981406472720_104811186223076_311158_6157486_n.jpg

ПС Дудек го видовте?:pos: се згазив од смеење коа дојде да му каже нешто на Касиљас

Статистика на крајот од мечот :
61% Посед на топка 39%
8 Напад на гол 5
6 Шутеви на гол 2
2 Шутеви покрај гол 3
...21 Слободни уради 26
8 Конери 3
7 Офсајди 4
2 Уфрлувања 16
1 Спасување на гол 5
10 Гол-аути 9
19 Фаули 17
1 Црвени картони 1
8 Жолти Картони 2

69710_168984193139108_104811186223076_311166_8188341_n.jpg

Така. Реал не е клуб од Македонија па да се вади на судииите ;)

Играчите за врска беа потпросечни. Немаа контрола врз играта. Малце фалеше да примат гол накај 65 мин. Среќа, како што кажав Севиља се слаб тим. Да потсетам, изгубија од Алмерија претходното коло 1-3 дома...

Не реков дека играше Реал којзнае што, и ја го делим твоето мислење дека беа под просекот денеска. Ама веруј дека ако имаше фер судење Севиља ќе јадеше петарда, убеден сум.

Пуу не успеав од 40 минута па навака да глеам. Дајте некој фул хајлтајтс... гарант било јако. Фала :)

И честито победа, повторно се измачивме со Севиља. Додека викавте као ке испиеле 5ка или 6ка... ја дробев на минатана тема дека ке биде до последен момент неизвесно и ако победиме ке биде минимално...

Шо пишува на раката?

Perdriel беше и ќе биде најдобро нешто што ми се случило во животот(вака нешто е):pipi:
Perdriel е ваљда населбата кај што живеел ко мал.

--- надополнето ---

Каков наркоман е на сликава(дајте ми витамини бе алооо):pos2:

Аххх искинав нерви утакмицава, не ме изнервира толку лошата игра на Реал колку што ме изнервира судењето. Али на крај успеавме да издвоиме победа, да ги земеме сите 3 бода и со тоа вечер да можам мирно да спијам.

За играта немам коментар стварно, слабо издание на Реал Мадрид се виде дека фали Алонсо, исто така приметив дека кога Марсело игра позади Роналдо, некако Роналдо по активен е и со тоа подобро игра. Озил до 60та минута незнаев ни дали игра. Бензема камен, стварно многу добар потег на Мурињо што го извади него а ги внесе Гранеро и Леон, феноменално изиграа и двајцата.

честито победа, извлечена на најтешкиот можен начин... играа против бункер и против уште тројца... се на се 10 на 14 и пак ги тепавме, е тоа ме радува, многу послатко од некоја победа од 5:0...
бај д веј ако не купат Напаѓач нишо не правиме... Роналдо не може да игра таму... а друг освен Игуаната и немаме!!!
било каков напаѓач да е... би давал по некој гол барем на секои 3 утакмици

Реков кога фали Марсело во офанзива, Роналдо е многу понемоќен... Вака така стана Марсело една од побитните алки во тимот. Се надевам понатаму нема во битните утакмици да имаме отсутни играчи.

Кога го гледам Арбелоа крв ми капе. Секоја чест за тоа што се труди, ама стварно е тапа. Ај за дефанзива не е многу лош, ама за офанзива...:tapp: Интелигенцијата му е НУЛА, прима топка и се мисли 3 саати на кого да ја даде. Глава не дига, со главата у земја и трча ко изгубен. Марсело е класа бољи, да играше вечерва по лева страна со Роналдо ќе ги разнесеа.

Знае некој нешто во врска со Клиши и Реал???

Шпекулации од летото... зашто не се веруваше многу во Марсело. А сеа го спомнуваат само зашто некој мора неделава пак "да дојде" во Мадрид, после Алмеида, Адебајор, Тевез и остала багра. :)

Секако ќе купиме некој.... Мур нема да го трпи Бензема уште долго. Има шанси не ги користи, па и покрај се си ја удри глата Мур заради него :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom