- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Така. Реал не е клуб од Македонија па да се вади на судииитеКако да очекуваш повеќе?? Па судијава не им даде да играат, 3 пати сами излегоа играчиве на Реал со голман, 3 пати дигна офсајд тоа копилето. Им даде црвен, 10 на 14 играа. Што можеа повеќе?
Нека бидат среќни што заминаа со 1 гол, да беше фер судењето ќе идеа со петарда дома семето да им го ебем!
Не реков дека играше Реал којзнае што, и ја го делим твоето мислење дека беа под просекот денеска. Ама веруј дека ако имаше фер судење Севиља ќе јадеше петарда, убеден сум.Така. Реал не е клуб од Македонија па да се вади на судииите
Играчите за врска беа потпросечни. Немаа контрола врз играта. Малце фалеше да примат гол накај 65 мин. Среќа, како што кажав Севиља се слаб тим. Да потсетам, изгубија од Алмерија претходното коло 1-3 дома...
Perdriel беше и ќе биде најдобро нешто што ми се случило во животот(вака нешто е)Шо пишува на раката?
Каков наркоман е на сликава(дајте ми витамини бе алооо):pos2:
Шпекулации од летото... зашто не се веруваше многу во Марсело. А сеа го спомнуваат само зашто некој мора неделава пак "да дојде" во Мадрид, после Алмеида, Адебајор, Тевез и остала багра.Знае некој нешто во врска со Клиши и Реал???