Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Леле, леле, одвај чекам да го отворат. Од една страна, не сакам да имам очекувања, со оглед на тоа дека и за ВЕРО имавме очекувања, па од кога го отворија внатре имам влезено можеби преку сила 3 пати. :rolleyes: Од друга страна јаките модни марки ме охрабруваат дека ќе биде супер. Единствено ми е навистина жал за Старбакс, ама тоа е, ќе чекам подобри времиња.:icon_lol:

Леле, леле, одвај чекам да го отворат. Од една страна, не сакам да имам очекувања, со оглед на тоа дека и за ВЕРО имавме очекувања, па од кога го отворија внатре имам влезено можеби преку сила 3 пати. :rolleyes: Од друга страна јаките модни марки ме охрабруваат дека ќе биде супер. Единствено ми е навистина жал за Старбакс, ама тоа е, ќе чекам подобри времиња.:icon_lol:

Нема д има Старбакс?

Нема д има Старбакс?

Мислам дека и покрај најавите нема да има, затоа што последниот пат (пред некој месец) кога ги најавуваа “брендовите“ кои ќе доаѓаат, го изоставија Старбакс. Мислам јас би била и повеќе од среќна доколку намерно го изоставаат за да не изненадат во септември ( :icon_mrgr: ), ама сепак мислам дека сега за сега ќе си бидеме без Старбакс. :)

Не мисла дека некогаш е имало наjави за присуство на Starbucks во Skopjе City Mall. Поскоро беха слухови е спекулации. Вероватно причина за тоа е присуството на Carrefour преку грчката Marinopolous Group. Истата компаниjа има партнерство или франшиза за земjи од регионот за Marks&Spencer, Sephora, GAP, Starbucks, Banana Republic и се разбира Carrefour. Кога бе наjавено присуството на Carrefour, некои решиха дека тоа значи влез на грците и со другите ланци.
Но Marinopolous немат права за брендот во Македониjа а и не знам некоj друг да има. Или па самата компаниjа на има планови за директен влез.
Во истото време српската "Делта Груп" има франшизата за Македониjа на Costa Coffee.
За мене повероватно е прво да влезе британскиот ланец.

Јас мислам дека отварањето на ваков трговски не е баш пријатно за скопската "елита" пошто ќе мора да смислат нешто ново за курчење што ќе го замени досегашното "Ова ми е од Солун".

balkan-karpos-skopje-01.jpg

balkan-karpos-skopje-03.jpg

balkan-karpos-skopje-04.jpg

balkan-karpos-skopje-05.jpg

balkan-karpos-skopje-06.jpg

balkan-karpos-skopje-07.jpg

balkan-karpos-skopje-08.jpg
ќееееееееееее има massimo dutti :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :vozbud:

Ве известуваме дека денес го отворивме MyMall! Секој од вас ќе може да си отвори свој бутик, ресторан, куглана, книжарница, кино или супермаркет. Сопствениците на најпосетуваните продавници ќе освојат ексклузивни подароци. Отворете своја продавница веднаш:

Ве известуваме дека денес го отворивме MyMall! Секој од вас ќе може да си отвори свој бутик, ресторан, куглана, книжарница, кино или супермаркет. Сопствениците на најпосетуваните продавници ќе освојат ексклузивни подароци. Отворете своја продавница веднаш:
Фејсбук игра за лупање фанови на фан пејџот, мислам дека не е релевантен постов за темава... :)

Убаво изгледа, имаат датум ставено на отварање?

Како има да рикне тоа има да биде таму дувло за наркомани после.

Кога ќе бидат пуштени огласите за работа пишете тука, моментално следам и уште нема ништо..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom