Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Тоа со смртта да, ама беше наведено во фобиите:)
А за летање ... да многу се плашам од летање со авиони иако немам летано. Си знам од каде ми е тој страв ... многу филмови такви имам гледано како мала и ми се врежало дека е мал процентот да ме однесе некаде преживеана авионот:( Знам дека според сите статистики најмалку несреќи се со авиони, ама сепак ... не ми делува мене тоа:icon_conf

Јас им раскажувам и правам филмови за паѓање на авиони дур сум во авион. Со што се не ме маваат. А јас пустото не заќутувам!

Иначе немам некој фобии.

Garfield напиша:
Е ајде, и ја велам така веќе трет ден, ама никако да дојде лањото хеликоптерско.
Ах, мамата.
Дивне, адреналин пука кога леташ со вертолет, па кога ќе поткачи воздушен џеп и потпотоне, онака едно 5-10 метра, хехехе. Не се опишува чувството.
Или да висиш на сиџим од хеликоптер при rescue training ili rescue real thing!

Јас се палам на хилихоптери и висење од нив!!!

Од кај знаеш дали се палиш или ќе се помочкаш од страв.
Тоа се вели: мислам дека не би се плашел и мислам дека би ми се допаднало.
Хехехе.

Dimitarc напиша:
Јас им раскажувам и правам филмови за паѓање на авиони дур сум во авион. Со што се не ме маваат. А јас пустото не заќутувам!

Иначе немам некој фобии.

Xexexexe bas si zlocko!:devil2:

Само за Дивне и оние кои се плашат од висина или летања:

IMG_6802_DxO.jpg

3a9dedcd.jpg

IMG_4940.jpg

Divne, ja gi treniram ova da go pravat.

гарф ми покажеш некад мене?

Имам Фобија Од Пајаци а од друго ништо само пајаци маме им е*ем

коа пливам во море, а кога не знам колку е длабоко. особено на помислата дека може да ме голицне некоја бела ајклула (не мора да е бела :icon_lol:)

ухуууууу.. се стресоф додека го пишував ова

како против нив?? абе не ти пливам преку глава во море, па тоа ти е

Гарфилд, фала за сликите. Иначе јас обожавам да гледам, па и да сум таму ... све што не ме вклучува директно во дејствието. И, стварно ти ги учиш тоа? Мх, мх, мх ... :)

Имам страшна фобија од медицински лица, медицински установи, игли, шприцови...ваљда имам фобија од болести. Никако неможам да се справам со овој страв.

gerard напиша:
коа пливам во море, а кога не знам колку е длабоко. особено на помислата дека може да ме голицне некоја бела ајклула (не мора да е бела :icon_lol:)

ухуууууу.. се стресоф додека го пишував ова

како против нив?? абе не ти пливам преку глава во море, па тоа ти е

а да ти кажам дека имам пливано и гњурено на рас мохамед, што ке направиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom