Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Имам страшна фобија од медицински лица, медицински установи, игли, шприцови...ваљда имам фобија од болести. Никако неможам да се справам со овој страв.
me too!:(

Samo od edna rabota se plasam.Vo mor ili ezero da plivam vo mnogu dlaboko.Ne mi nesto fobija ili taka ama mnogu mi e jezivo,ne znam zosto.Inace za drugi raboti nemam gajle

Imam fobija vistinska. Od nepoznat prostor. Interesno se manifestira. Mi se vrti,zabrzano disam,strav mi e deka ke se onesvesta. Ako ima nekoj so mene nema problem,brzo pominuva.Ako sum sama,mnogu samokontrola mi e potrebna za da ja nadminam,vo sprotivno ne bi mrdnala od doma.
Onoj sto ima fobija razbira za sto zboruvam.

STRAV PLASENJE ILI FOBIJA OD NESTO..MORA SITE DA IMAAT NEKOJ KOSMAR ,.(JA NA PRIMER IAM STRAV OD ZMII ,,DA VIDAM ZMIJA KE PADNAM U KOMA , BRAT MI IMA STRAV OD VISOKO EDNAS SE KACI NA DRVO POLA SAAT MU TREBASE DA SE SIMNE ) SIGURNO I VIE IMATE NEKOJA FOBIJA ILI NESTO OD STO VE TERA DA SE NAEZITE I DA VE LAZAT MORNICI PO TELOTO ) PA DA VIDIME ...

resenie

betogrozdanov45 напиша:
Јас се плашам од кучиња, големи онакви џукелици

brat lek za niv ti e da im kleknes da izbegaat .. a ako toa ne biva sprint so patikite u raka

Manga напиша:
STRAV PLASENJE ILI FOBIJA OD NESTO..MORA SITE DA IMAAT NEKOJ KOSMAR ,.(JA NA PRIMER IAM STRAV OD ZMII ,,DA VIDAM ZMIJA KE PADNAM U KOMA , BRAT MI IMA STRAV OD VISOKO EDNAS SE KACI NA DRVO POLA SAAT MU TREBASE DA SE SIMNE ) SIGURNO I VIE IMATE NEKOJA FOBIJA ILI NESTO OD STO VE TERA DA SE NAEZITE I DA VE LAZAT MORNICI PO TELOTO ) PA DA VIDIME ...

Змии сакам, ги фаќам, си играм со нив и ги пуштам назад кај мајката природа:)

Се плашам од инсекти-пчели, оси...итн...алергична сум на каснување од нив :ija:

Mrazam insekti, posebno strshleni! Uh, bi gi istrebil, bi gi izgorel site so solna kiselina!

Steve Vai напиша:
Mrazam insekti, posebno strshleni! Uh, bi gi istrebil, bi gi izgorel site so solna kiselina!

ja na vremeto gorev mravki so lupa ali toa e drug muabet a so solna kiselina ne sum probal uste

Темнина :ija: ....Спијам со запалено светло

Постоеше слична тема на оваа... па ги споив двете.

Иначе јас имам чудна фобија.... т.е. не можам да јадам сам :ija: .... едноставно ме престрашува :lud:

ја имам фобија од кучиња и земјотреси

fobija imam od glupi luge i od bubacki,pogotovo lebarki i bubasvabi

tanatofobija -strav od smrt
е ова јас го имам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom