Која е најдобрата работа во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Не се сеќавам во која тема имав спомнато, но еве и тука да се повторам

Дефинитивно во Македонија најубава работа ти е пожарникар..... си спиеш на смена, се коцкаш, играп карти со колегите, со командерот и на крај си земаш плата 20 000 денари, уживанција

најубава работа е да бидеш Господ така ќе си уживаш цела вечност и ако ми треба пари доволно да си мислам и оп желбата се исполни на маса или ако некој ми критикува и ме нервира и во мислите и оп ќе снема пред лицето на земјата, а ако сакам женска според моја замисла тогаш како Господ ќе направам креација и оп моја оригинална играчка;)

bilo koja rabota da ja rabotis ako vlozis trud dovolno da zarabotuvas 1000 evra za nas standard si TOP

Ако си машко и си хетеро, најубава работа би било да си масер на Гавазова... или да речеме масер на некој одбојкарски тим (женски се разбира)... некако тија ми са најубаи!!! :vozbud:

Ако си машко и си хетеро, најубава работа би било да си масер на Гавазова... или да речеме масер на некој одбојкарски тим (женски се разбира)... некако тија ми са најубаи!!! :vozbud:

:pos2::pos2:

А уште поубаво би било Гавазова или одбојкарскиот тим мене да ми бидат масерки..

Гавазова?...Пфф...ОК е ама ништо посебно што толку се палите на неа.

Не е тоа муабетот...вратете се на темата...

Македонија не е просперитетна држава па да има добра работа во неа!
Може да се вработиш колку да преживееш и толку.

Мојата е најдобра.Седам пред два монитори 8 саати дневно 28 дена во месецот.Кој ти дава џабе зрачење пред монитори од 98.Еве денес сум на работа од 7:00 до 22:00 часот(прекувремено)И све е тоа ОК додека не дојде 15-ти.Плата 15000 денари........ТОП.Кај да одам,кај да кинисам ова не е живот повеќе.

Мојата е најдобра.Седам пред два монитори 8 саати дневно 28 дена во месецот.Кој ти дава џабе зрачење пред монитори од 98.Еве денес сум на работа од 7:00 до 22:00 часот(прекувремено)И све е тоа ОК додека не дојде 15-ти.Плата 15000 денари........ТОП.Кај да одам,кај да кинисам ова не е живот повеќе.

сакаш да кажеш дека од газдите добиваш квалитетен с**с:
ace+ventura+yes.gif

Административец.
Да ама доколку немаш креативност и немаш амбиции да се докажеш во животот...бидејќи администрацијата за ентузијастите е како најадено дебело пиле ама во кафез:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom