Tonchie
BATTERY +
Мала корекција Тинуле. Новинарите, репортерите добиваат акредитации со кои можат да влезат во одредени бекстејџови (за некои бекстејџови е потребно да се пише мејл со барање, за кој артист сакате пристап со цел да направите интервју) и слично. Не знам сместувањето по хостели дали паѓа на трошок на организаторот или на медиумот кој го праќа репортерот.
Првите карти се за да се опипа пулсот на публиката. Дали имаат доверба во ЕКСИТ како фестивал и организација. А и на некој начин да им се даде попуст на верните фанови.
Патем нема шанси да дремеш на ЕКСИТ, јас додека чекав да почне SHY FX отидов на Рутс стејџ и ми беше толку пријатно таму што ме фати мрза да идам до меин стејџ
Патем, најдобар пост досега на темава е оној на Манс
Првите карти се за да се опипа пулсот на публиката. Дали имаат доверба во ЕКСИТ како фестивал и организација. А и на некој начин да им се даде попуст на верните фанови.
Патем нема шанси да дремеш на ЕКСИТ, јас додека чекав да почне SHY FX отидов на Рутс стејџ и ми беше толку пријатно таму што ме фати мрза да идам до меин стејџ

Патем, најдобар пост досега на темава е оној на Манс
Абе нека ве пуштат од дома да видите живот по фестивали што е , доста какате по форуми, оставете го тоа на сељаците :icon_mrgr