Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И во поголеми количини!
И да остани што е можно подолго!
Зошто бе пцуеш на снегот.Не заебавај.Па иначе ке ти биде досадно,вака барем си имаш занимацијаМрзам снег од дно на душа ,не може да разберам како глуп копиљ сум бил кога се радував на снегот.
Овде го има две недели ,пцујам бетер од чичко купмлуг секој ден кога ја чистам колата од снег.
Ухх дај боже, нема позаебано од тоа, стануваш сабајле од кревет и по пат до ВЦ караш по се шо е можно, оти е студено и мораш да станиш, па си го пиеш кафенцето и низ прозор гледаш како снегот окупира се, па одиш пред гаража и чистиш пат, па ја земаш колата , внатре парно си пушташ и топло а надвор МРАЗ, па на крајот од денот си идиш дома па лизга колата па караш пак , па иди некој од комшиите да турни и те дупи колку ти се заебани гумите, па некако ја пикаш си одиш дома на топло на едно кафе , си седнуваш пред телевизор и пооолека и слатко си заспивап и другото утро се будиш ... и пак истоСакаммм Снег
Ваков снег сакате, да не можеш нормално да функционираш ?
Мене средина на Декеммври ми одговара по распоред.....
DA i povekje od toa , sakam kaminot da mi kloka i da go napunam so buka i da si napraam greeno vince i da gledam ubavina , koga ja gledam slikava so srnickive pogore si vikam ahhhhh gospod se ni ima dadeno i nevideni ubavini samo nie so nenormalnata industrija se ke unistime , SMRT za industrijalizacijata vo svetot , dolu odzacite , planetava zemja e povazna od se drugo , vi ibam i BMW i Mercedes i sve drugo ... od toa nema zivot od snegot ima voda koja ke ja natopi zemjata i ke rodi zivot , a so toa kislorod , a so toa i nie diseme i ziveeme Pozzzz ako neka ima sneg lugje preubavo e pa duri i vonredna sostojba neka proglasat ke se obezbedime , ke zememe povekje za jadenje i ke si sedime doma pred kamin , nekoj ubav film , crno vince a nadvor eden metar sneg)))
--- надополнето ---
Abe ne te fermam tebe be koga ti odgovara)) sakam uste utreeee
))
Гледајќи го времево ќе почекаме за снег, сонце сија ко тепсија надвор....
DA i povekje od toa , sakam kaminot da mi kloka i da go napunam so buka i da si napraam greeno vince i da gledam ubavina , koga ja gledam slikava so srnickive pogore si vikam ahhhhh gospod se ni ima dadeno i nevideni ubavini samo nie so nenormalnata industrija se ke unistime , SMRT za industrijalizacijata vo svetot , dolu odzacite , planetava zemja e povazna od se drugo , vi ibam i BMW i Mercedes i sve drugo ... od toa nema zivot od snegot ima voda koja ke ja natopi zemjata i ke rodi zivot , a so toa kislorod , a so toa i nie diseme i ziveeme Pozzzz ako neka ima sneg lugje preubavo e pa duri i vonredna sostojba neka proglasat ke se obezbedime , ke zememe povekje za jadenje i ke si sedime doma pred kamin , nekoj ubav film , crno vince a nadvor eden metar sneg)))
А бе шо знам.... имам мерак да возам на снег... можи зато шо ко возев првпат, возев на снег.Ухх дај боже, нема позаебано од тоа, стануваш сабајле од кревет и по пат до ВЦ караш по се шо е можно, оти е студено и мораш да станиш, па си го пиеш кафенцето и низ прозор гледаш како снегот окупира се, па одиш пред гаража и чистиш пат, па ја земаш колата , внатре парно си пушташ и топло а надвор МРАЗ, па на крајот од денот си идиш дома па лизга колата па караш пак , па иди некој од комшиите да турни и те дупи колку ти се заебани гумите, па некако ја пикаш си одиш дома на топло на едно кафе , си седнуваш пред телевизор и пооолека и слатко си заспивап и другото утро се будиш ... и пак истоСакаммм Снег