Шпански серии

• Креатор на темата Креатор на темата baltazar
  • Време на започнување Време на започнување
перење мозок немам друго што да додадам зш толку се глупи и одвратни. бљаккк

SEGA MOMENTALNO NE GLEAM NI EDNA SERIJA...A PORANO MNOGU GLEDAV POSEBNO "MLADI BUNTOVNICI" I SERIJATA MI SE DOPADNA PO MENE EDINSTVENO TAA SE IZDVOJUVA DRUGITE NISO:D

ТРеба да се донесе Закон за ограничување на емитување, ова е страшно по цел ден само шпански патетики:nenene:

Егидиии....порано се` ги гледаах, абе немаше една серија, а да не ја пратаах. Од тии шо ми беа поомилени, не си дозволуваах да испуштам некоја епизода. А сега веќе не....
Доста ми се. Научих Шпански и саа шо сакат нек си праат.
Помина им на нив редо. :)

па секако дека влијаат.а мислам дека и самите родители се виновни што нивните деца гледаат такви серии.И сега кога родителот ке гледа, детето нема шо да прави и тоа ке гледа.

Давам апел (како хтлер сеа :pos: ) да се прекинат со емитување шпанско-италијански,латино американски серии.
Во спротивно...:violent1::pos:

e koj ne ja gledase so si tolku cuden, taa bese prvata spanska serija i za site nas toa bese nesto novo i nepoznato i gledavme ko telinja vo sarena vrata

овие шпански серии им го испраа умот на некои, пред година-два максимум читав во весник дека младите девојки од некое село во централна Македонија не сакале да се земаат со мажите од истото село бидејки се живеело сиромашно, и сакале како во сериите да дојде некој од богато семејство за да ги тргне од сиромаштијата, навистина страшно

гледав...и сеуште гледам шпански серии...но онака, да претепам времето или колку да ме насмеат :)
морам да кажам дека португалските серии се многу подобри и повистински од шпанските (латино-американските) шпански серии имам гледано мн мн мн мн...мислам дека не можам ни да ги избројам...но ниту една не ми оставила толку впечаток колку што ми оставија неколкуте португалски што ги пратев:Клон, Вљубени жени, Семејни интриги...и моментално што сега ја пратам-Америка :)
во овие серии е многу поинакво прикажан животот одколку во типичните шпански серии...и мене лично ми се мн поинтересни :tv:

Еј оваа Цветанка Ласкова унакази се живо и диво со ова шпанурииве откако ја донесе Касандра еба мамата се отиде јабана и деца и стари и млади ама буквално се и на стадион ја донесе бе алоооооо :pos: со хеликоптерка леташе цурата :pos: циганска работа :pos:
Нема телевизија да погледаш асален филм на секој пола саат нова шпанурија среќа кај мене никој не гледа

Имам гледано неброено латиноамерикански серии но веќе не ги гледам бидејќи “ја фатија удолницата“, народски кажано. Убаво вика asterix_m, сега се сведоа на патетики! Плачење, ми амор estoy embarasadа... веќе се изгустирани! Се знае - таа ќе се вљуби во него и тој во неа и на крај ќе има свадба! Исто така ги гледав и првите 3 хрватски серии кои се емитуваа кај нас и ми се допаднаа ама навака веќе се повторуваат истите актери и фабулите се слични и здодевни.

Инаку што се однесува до децата, конкретно за мои братучед и братучетка (6-то и 4-то одд), страствени гледачи се на хрватските серии и ги гледаат и репризите, и на кабловска, и секаде. Но тоа го гледаат и нивните родители па веројатно тие знаат што децата им гледаат :D

Дефинитивно не ги можам шпанските серии. НЕ бе не и не!
5 секунди не можам да гледам на ТВ ако има такво нешто.
Порано да подгледнував, ама ми дојде памет.
Мислам дека заради нив престанав да гледам телевизија.

Јас од овие шпански серии ја гледав само Млади бунтовници, ми се допаѓаше бидејки беше тинејџерски филм, и пред се беше Аргентински а не Шпански.
Иначе не гледам шпански серии...бруно те амо ми амор.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom