Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Marlboro-light напиша:Se soglasuvam so KaiTek ....do nekade ..covekot e najbogatiot covek na svetot ...najbogata kompanija ....barem malce da se poeftini nejzinite produkti mama mu....Ne mora open sours ama poeftino nema da mu steti ic![]()
Што корист имаш ти од тоа друже? Да не го плаќаш прескапо Виндоусот? Да не го плаќаш воопшто?KaiTekk напиша:да прва година сум средно. И нема причина да му завидувам на Бил Гејтс, нека ги направи неговите продукти open source и ќе го сакам највише на свет![]()
Имам 40 гб хард диск поделен на 3 партиции од кои едната ми е full, втората ми е целосно исполнета со големи парчиња софтвер и видео материјал за учење, а третата со песни. Сакав да ставам Linux ама увидов дека немам простор. Ќе чекам до декември кога ќе земам нов PC. Andronik, инаку имам испробано неколку дистрибуции на Linux Live CDs без притоа да го инсталирам на системот. Linux е на рангот на Windows, можеби некој ден ќе биде и подобар.Андроник напиша:KaiTekk Ја разгледува темата Како е да се работи за Мајкрософт 62.220.***.** Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2
Како да те разберам со ова дека си против Мајкрософт?
хм.... којзнае, можеби KaiTekk програмира во C/C++ ?Acid напиша:И уште еднаш, какова ќар ќе имаш ти од тоа?![]()
Acid напиша:На прсти може да се набројат луѓето што имаат лиценциран Виндоус.