Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Андроник напиша:Сите оние кои нема да сакаат да го читаат англискиот текст, da_be_man им обезбеди поинтересен на македонски.Браво da_be_man, одлично искуство.
KaiTekk напиша:подобро ќе работам во полско веце отколку да работам за мајкрософт.
подобро ќе работам за демонот отколку да работам за бил гејтс.
подобро ќе го ширам отворениот код отколку тоа срање windows..
Завидливост, завидливост....Андроник напиша:Ај сега да не те наречам глуп и слично, но овој коментар ти е претерано глупав. Зошто не би работел за Мајкрософт? Немаат добра плата, немаат добра перспектива, или? Го прочита добро текстот? Виде колку благодети има човекот од таа работа?
Бил е демонот? Човече, ја менувам изјавата од погоре. Ти си многу глупав човек.
И шо ќе постигниш со ширење на опен сорс кодот?
Не бе, кај од твоја. Во твојот пост нема елементи кои наведуваат на завидливост. На Бил Гејтс му завидува тој што си го цитирал - КаиТеккАндроник напиша:Од моја страна?
Еј еј, не претерувај и ти. На секој компјутерџија му е сон да работи во Мајкрософт, или нешто слично. :wink:KaiTekk напиша:подобро ќе работам во полско веце отколку да работам за мајкрософт.
подобро ќе работам за демонот отколку да работам за бил гејтс.
подобро ќе го ширам отворениот код отколку тоа срање windows.
KaiTekk напиша:ок тогаш избриши го моето прво мислење и сите коментари до ова (моменталниов) пост.
Не да е голема, туку ОГРОМНА работа е. Мене ова ми личи на доста љубоморен пост друже... На ништо друго.KaiTekk напиша:Искрено, ова многу ме изнервира. Луѓе се фалат како е да се работи за мајкрософт. Голема работа!!! Последното нешто што ме интересира е мајкрософт а не па неговите вработени за тоа како им е да работат за таква набилдана фирма. Човекот нормално дека ќе има благодети, и на мене мајка ми да ми беше милијардер и јас ќе имав благодети од неа. Андроник , едноставно свати ме и почитувај го мојот личен став за таа компанија. Не барам повеќе од тебе.