Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
`AnGe|4E` напиша:
:pos: Haha. Inaku imam ojdeno Swing,na Anelija ko bese. Nisto pa ti.Dupka ko so si bese.
Mene mi se odeshe togas , prv pat mislam deka i beshe da idi nakaj toj kraj:)
Baska od zimata 92 site spomeni da mi se vrateja :) Togas kako pishpirek trgaf niz vnatre i praef guzvi hihihihih

ragazza напиша:
Vodka , Bitola ne e mesto za takvi zurki , letoto beshe sandra Collins Heraklea i bese tolku glupo . Na Bitolcani poveke mu odi sex drugs i turbo folk , i ova go kazuvam BEZ navredi .
Точно, битолчани повеќе се за sex, drugs и турбо фолк, сите се палат таму на турбо фолк и затоа најмногу од турбо фолк пејачи/ките идат у Битола.

vodkamixx напиша:
Абе ај кафичите, ај ноќни клубови, ама да работеа до 4 сабајле супер ќе беше, а не вака шемата у Битола е у вторник еј у вторник е шемата и само Барот работи до 4 у тој ден, т.е. тогаш е студентска забава. А у остали денови се работи до 1. И после шемата е по интернет кафињата и дремење на интернет до сабајле и тоа ли е ноќен живот?

И после зашто DJ-иве нејќат да праат журки у Битола.

Eла бато ќе те прошетаме во Битола па да видиме дали ќе се пожалиш од тоа шо го збораш,а баш за тоа дека Вторник е ден за провод си згрешил поубо можиш да си поминеш во Четврток тогаш се прават жрки по ноќите клубови. А да не зборам за викенд тогаш полни се нокните клубови до 3-4 инаку моментално во Битола се реновират некои од ноќните клубови и нема голем избор. Останато е само на Positive и Dvidoff.

Моментално во Битола е тапа,поглупо никогаш не било,но затоа сега ке ги отворат кафичите шо се реновират и ке биди супер.Давидоф и така не одам,Позитив одам ам слушнав сега од сабота и него ке го реновирале.Па така ке чекаме до 1 јуни кога ке го отворат то долу во Домот на Културата или ако воопшто го отворат Расчекор...а е сега е подобро времето па можи ке напраат некоја журка на Олимписки... да се надеваме...засега само Intermezzo

JeCILaDy напиша:
Излегвав во GT али сеа го запустија кафичот, така да, ќе треба да се бара ново место за излегвање.
а зошто го зпустиле?

Епа за жал во последно многу ретко сум Битола, мој роден крај, ама кога сум пример сеа коа бев за празникот се знае - моментално најдобро е ИНТЕРМЕЦО... Кремски со стил...А после тоа Позитив или Давидоф...

`AnGe|4E` напиша:
:pos: Haha. Inaku imam ojdeno Swing,na Anelija ko bese. Nisto pa ti.Dupka ko so si bese.

Зоштооооо, зоштоооо на Анелија?
зоштооооооооо?
Немој амаааан :star:

Леле со овие блгарскиве...

Mu$tRiK:P напиша:
а зошто го зпустиле?

Зато шо е запустен. Тие на врата се праеја факмани, пуштаја исклучиво познати фаци, останатите чекаја по 2328367 саати. Епа нормално дека на луѓето ќе му се смачи! Минатиот пат, бев на Тони Монтана, катастрофа беше! Немаше луѓе, само масите и сепарињата беа зафатени. Освен то, почнаја и Ѓупци да пуштат, да ти е страв чантата и палтото да си го остајш. Толку беше од ГТ. Сега само денски за на кафе.

vodkamixx напиша:
Абе ај кафичите, ај ноќни клубови, ама да работеа до 4 сабајле супер ќе беше, а не вака шемата у Битола е у вторник еј у вторник е шемата и само Барот работи до 4 у тој ден, т.е. тогаш е студентска забава. А у остали денови се работи до 1. И после шемата е по интернет кафињата и дремење на интернет до сабајле и тоа ли е ноќен живот?

И после зашто DJ-иве нејќат да праат журки у Битола.

Ноќните клубој работат до касно, така да немој вакви коментари. Инаку, во Битола е голем бројот на турбофолкераши, не велам не, али има и луѓе шо неќат ни да слушнат турбофолк. Изгледа не си доволно во Битола за да ги запознајш луѓето такви какви шо навистина се.

JeCILaDy напиша:
Зато шо е запустен. Тие на врата се праеја факмани, пуштаја исклучиво познати фаци, останатите чекаја по 2328367 саати. .

E ова пример не е точно.Знам само дека не пуштаа малишани и некои клошарчиња,па нивно право е си прават имиџ. Е сеа,не знам колку позната фаца сум ( и колку нив им сум позната) ама зимата немав чекано никогаш, едноставно си одев до врата и одма ме пуштаа,без проблеми.Е сега од тие околу мене непријатно што чекаат,ама тоа е,машко немам чекано, не па сеа за в кафич ќе чекам. А инаку знам машки не пуштаа едно време,тоа сигурно (мислам сами машки), а за женски грешка си,никогаш не враќале...

Ако веќе некаде на врата се одбираат луѓето тоа сигурно во Бт е Интермецо а не ГТ

АуРоРа напиша:
E ова пример не е точно.Знам само дека не пуштаа малишани и некои клошарчиња,па нивно право е си прават имиџ. Е сеа,не знам колку позната фаца сум ( и колку нив им сум позната) ама зимата немав чекано никогаш, едноставно си одев до врата и одма ме пуштаа,без проблеми.Е сега од тие околу мене непријатно што чекаат,ама тоа е,машко немам чекано, не па сеа за в кафич ќе чекам. А инаку знам машки не пуштаа едно време,тоа сигурно (мислам сами машки), а за женски грешка си,никогаш не враќале...

Ако веќе некаде на врата се одбираат луѓето тоа сигурно во Бт е Интермецо а не ГТ

Па и јас никогаш не чекав за да влезам во ГТ. Али машките чекаја. И тие шо не му се бендисваја на тие на врата чекаја.

JeCILaDy напиша:
Па и јас никогаш не чекав за да влезам во ГТ. Али машките чекаја. И тие шо не му се бендисваја на тие на врата чекаја.

Па и јас тоа викам де:costumed3
Ама не се секирај никој и нема така долго чекано,знаеш Битолчани се кабадаи - или ќе влезат со чекање од 5-10 мин или ќе одат на друго место...

Abe sekoja Bitolska kabadaja ne e za vlez segde , sekoja cest na tie vo Intermezzo barem malce od malce biraat

Ama najsmesno mie vo Rascekor so karmata na vrata :)) 50 kata ja faka a uste pogolemo budaliciste od klosarine e :)))

ragazza напиша:
Abe sekoja Bitolska kabadaja ne e za vlez segde , sekoja cest na tie vo Intermezzo barem malce od malce biraat

Да тоа викам и јас,ама и они не се имуни на се.Пример пред некој ден тој на врата очигледно изглеа едни му беа блиски другари и мораше да ги пушти ради познанство...А ако ви кажам какви беа пооооо...Клошаришштааа, едни хипици,нешо не ни знам какви беа, со косици долги,тро некапени,ама во секој случај се косеа со стилот на интермецоо.И замисли ги пушти ...My goood си реков ама не излегов пак гајле ми беше.
Бај д веј Рагаца ти од где си:?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom