Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе да му ебам мајката меѓу Перишич и Караско они сакаат Перишич да го земат...
Едниов 25, другиов 30, едниов ѕвер во Атлетико (тимот шо е цело време во врвот на Ла Лига и со константни успеси во ЛШ), другиов би рекол добар во Интер (тимот шо не ни знам кога последен пат играл во ЛШ)....
Очигледно е зошто се тепаат за Перишич...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Секако дека е во Атлетико[emoji3]
Не е ама беше. Знам дека е во Кина и јасно е дека му има сигурно опаднато квалитетот, ама за мене у споредба со Перишич е фантазија.

Иначе бар Суарез го обезбедивме.

Заличува малку на Ремзи овој Суарез?

Изгледа тоа ќе биде се од трансферите на клубот за овој зимски период.

Заличува малку на Ремзи овој Суарез?

Изгледа тоа ќе биде се од трансферите на клубот за овој зимски период.
Уште за тоа црнчето од ПСЖ имат шанси... ама па и тој не е класично крило, туку средњак кој можел и крило да играт а од такви играчи веќе почвит да ми се лошит пошо ги имаме од појќе.
Ако нешо стварно требеше да се земит зимава е класично крило(десно) и дефанзивец( десен бек или централен).

Јееее, купивме уште еден играч што ќе си ги стави рацете на половината кога одбраната ќе ни прими глупав гол
a5e464a14c530e250f3ac9f48d0ab15f.jpg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Штета што ништо не бидна од крило.

Од ова што го видов по youtube Суарез ме потсеќа на Казорла, страшна контрола на топка имат во дриблинг, блиску до нога, водит со двете нозе, имат брз старт и влечит тоока во полн трк.
Мислам дека nobrainer е потегов, едино ме плаши што е физички слаб ама па и Снати беше миџет и покажа дека физикусот не е пресуден.

Не уништи ќелавицата, ебати типот ...
Се збори дека денес и Џака ќе отсуствува ...

Суарез на клупа,Озил исто, другото голе доле стандардно. Џака не знам кај е. Под дифолт сите напади од лева страна ќе одат повторно

51165089_10156622918522713_4964736526341636096_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom