Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Komichen natprevar, sami na sebe si ja zemaat topkata, Jenkinson kako pojava e komedija, pri autot so ni gi poklonija ja sutna topkata pa trchashe po nejze za da go izvedit :pos:

Последно уредено:
DyHICAeWsAEUHqo.jpg:large

П.с. Обамејанг многу лабаво си ги изведува пеналите, ако му ја погоди страната голманот нема шанси да не му се фати пеналот. Многу се потпира на праќање на погрешна страна со говор на тело, со доста млак удар шутира, и не во крајните странични агли туку нешто измеѓу од страната и средината. Лаказет секој гол му е приказна за себе, еве и денес, да беше помек шутот немаш да влезе, шутира доволно силно и милиметарски прецизно, расно страјкериште. Нека опстане дуово во клубот и нека придонесуваат за победи, па кој каква статистика направил мање више небитно.

50933004_1598510973585491_125595078642106368_n.jpg

П.с. Обамејанг многу лабаво си ги изведува пеналите, ако му ја погоди страната голманот нема шанси да не му се фати пеналот. Многу се потпира на праќање на погрешна страна со говор на тело, со доста млак удар шутира, и не во крајните странични агли туку нешто измеѓу од страната и средината. Лаказет секој гол му е приказна за себе, еве и денес, да беше помек шутот немаш да влезе, шутира доволно силно и милиметарски прецизно, расно страјкериште. Нека опстане дуово во клубот и нека придонесуваат за победи, па кој каква статистика направил мање више небитно.

50933004_1598510973585491_125595078642106368_n.jpg
Ако до утре ги купиме во пакет Суарез и Караско :semolam:, мислам дека нема повеќе да играме со двајца напаѓачи, еден од Лака или Обамејнаг ќе треба на клупа да седи.Рачунајте дека и Мики ќе се врати од повреда ко опција за крило.

:pos:

ПС:Ако изгубиме играч од бедниот Милан треба сите у управа колективно самоубиство да сторат.

Ако не успееме да го земеме Караско ќе биде огромна штета, не смееме да пропуштиме играч ко него коа више иаме шанса да го земеме.

Изгледа ќе го праќаме Еди Нкетиа на позајмица во Аугсбург, Леман е еден од асистентите во тимот.

Изгледа ништо од посакуваното крило, одбрана секако нема да се зема, што собираме само играчи од среден ред не ми е јасно

Za Perisic ima update sme pritisnale silno. Mislam deka kje imame ushte edno zasiluavnje, pokraj Suarez. Ili Perisic ili Carrasco. 50/50 e za ovaj od PSG.

Za Perisic ima update sme pritisnale silno. Mislam deka kje imame ushte edno zasiluavnje, pokraj Suarez. Ili Perisic ili Carrasco. 50/50 e za ovaj od PSG.

Да, ете го апдејтот.
Искрено, Перишиќ не го сакам за трансфер, 30 годишен на огромна плата, но за позајмица да помогне до крај на сезона, 100% сум за, се надевам ќе испреговараме некако со Интер

Габи спартанац мој братанац :D
П.С. Ќе ни се најдеше во тимов сега да се закрпиме

51360170_1822618714510931_1479020092011315200_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom