Подобар шофер?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Имаше ваква тема, која ја заклучив затоа што имаше многу и вакви и такви коментари. Бидејќи не знам кој водеше ќе поставам гласање сега, да видиме како оди тоа во бројки:icon_lol:

Хмм... Гласав дека не е пресуден полот, ама кога ќе размислам подобро - има нешто генетско. Ми текна дека на паркинг 4-5 пати досега ќе ме лупнеле жени, а на пешачки премин, сигурно уште дупло повеќе пати.

Од жена возач бегам како ѓаволот од крст.

Нормално, не значи тоа дека сите се лоши возачи.
Сигурен сум дека меѓу најдобрите возачи има многу жени, исто како што најдобрите светски готвачи всушност се мажи, иако мнозинството од нив машката популација незнае да готви. :wink:

ne e presuden polot ima mnogu zeni sho vozat podobro od mazi ima mnogu mazi sho se dibidusi za kola a ima i zeni taka da ne e presuden polot!!!

Е ја тука имам цврст став дека мажот е бољи возач. Но не ги кривам и жените. Од сите ствари што треба да ги сторат у тек на еден ден, уште и возењето е капак на се.

Zenite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne pagame na trki , ne nie kolata "prodolzenie na *** , polazlivo i po sigurno vozime:))

ragazza напиша:
Zenite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne pagame na trki , ne nie kolata "prodolzenie na *** , polazlivo i po sigurno vozime:))
Секако. :icon_roll

Да ти извадам едне мал милион слики кои го потврдуваат спротивното?

Мажот подобро вози!....нормално!.....жените, прво, немаат осет за ориентација...а второ, многу се неприлагодливи на ситуации...со исклучоци нели...
еве, на пример...јас по мене си гледам кој подобро вози:)

Lea напиша:
Мажот подобро вози!....нормално!.....жените, прво, немаат осет за ориентација...а второ, многу се неприлагодливи на ситуации...со исклучоци нели...
еве, на пример...јас по мене си гледам кој подобро вози:)
Имаш „зелено квадратче“ за искреноста.:wink:

Еее ова прашање било, а јас мислев некој се зафркава :smeshko:

Carlito Brigante напиша:
Еее ова прашање било, а јас мислев некој се зафркава :smeshko:

:pishtoldz
Да претпоставам дека гласаше за мажите?:pos:

Mazite definitvno!
Imate pogolem oset za brzina a sepak mozete da drzite kontrola nad volanot! Plus poveke se razbirate i vo mehanikata na kolite pa toa isto ide vo + za vas!:)
Zenskite isto dobro vozat, ali sekoja sekunda se na strek da ne izleta nekoj budala sto vozi prebrzo ili nekoj pesak da ne i go presece patot, pa kje pcue 20 min u kola.Zenskite se nervozni vozaci pa moze toa gi poprecuva da bidat bolje vozaci od maskite:)

ThA-BiTcH напиша:
Mazite definitvno!
Imate pogolem oset za brzina a sepak mozete da drzite kontrola nad volanot!

Осетот за брзина и држењето контрола сме го научуле од едни други работи, па тука само сме го имплементирале.

Plus poveke se razbirate i vo mehanikata na kolite pa toa isto ide vo + za vas!:)

Мора да знаеме со каква "кола" си имаме работа. Па затоа континуирано учиме за различни "механики".

Zenskite isto dobro vozat, ali sekoja sekunda se na strek da ne izleta nekoj budala sto vozi prebrzo ili nekoj pesak da ne i go presece patot, pa kje pcue 20 min u kola.

Веруј и ние сме на штрек да не излета некој будала и да не ни го пресече патот.

Ова е објаснување во стилот на Зигмунд Фројд.

Мажите. Од една едноставна причина што подобро се снаоѓаат во простор од жените. Научен факт кој е докажан.

Мажите нормално. Подобро им оди ориентација и осет за простор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom