Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
3 пати дневно јадам, доручек (кога ќе станам 6 попланде, 6 попладне), ручек, вечера, а измеѓу тоа ситни оброци...

а колку имаш слободно време? :wink: :P

Многу јадам,ама не толку често.Едноставно неможам да постигнам да јадам над 4 пати дневно.Мада и 4 ми е многу.

paaa jadam edno 4 5 pati na den ama dobro

Кога седам на компјутер, можам и без храна... Не озбилно.:icon_conf

Ovie denovive voopsto ne jadam od ovoj gripot. Oslabev 10 kg mislam:(

Nikki напиша:
10puti na den i so sea so dobifte so toa? da ne me stavate na dieta ?

Dobro, kje mi objasni nekoj zaso sekogas ima nekoja ironija vo postovite na devojkava?Kade i da ja procitam sekogas odgovara kratko i glupo.Aj brisete vakvi postovi poso mene licno me iritiraat:icon_mad:

Inache jas jadam 3-4 pati na den, i toa mnogu obilno.Jadam mnogu kolicinski, ali ne se poznava na mene, istata tezina mi e 2 godini.Ako se najadam ubavo na sabajle, togas cel den mi e super, a ako ne jadam od sabajle nekako mi se losi i mi se gadi od cigarite,kafeto pa duri i od vodata.Ne znam zaso ali ako ne jadam ne mozam ni da pijam :)

vo posledno vreme ne jadam ic, ako stignam 2 pati dnevno da ksnam nesto ok, znaete kako e... Majak mi ke me krene na samari zasto ne jadam!

И после зошто имаме истрауматизирана младеж??? Мајките ги тепаат за храна. Ужас :):):)!

2 pati obavezen obrok (pretezno dorucek i zadolzitelen rucek), a za vecera nesto polesno (obicno ovosje, puding, salata, poretko riba).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom