Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
машала алал ти вера како може да јадеш толку јас јадам еднаш до двапати во денот а има и денови ко ништо не стаам во устаragazza напиша:Rezil znaci sum jas)
Jadam 5 pati dnevno 3 obroci dorucek , rucek i vecera a izmegu 2 pati ednas kaj 10 i ednas kaj 15 ovos i machiato![]()
Nema den da se desilo da ne jadam nistoAnonymus1 напиша:машала алал ти вера како може да јадеш толку јас јадам еднаш до двапати во денот а има и денови ко ништо не стаам во устаragazza напиша:Rezil znaci sum jas)
Jadam 5 pati dnevno 3 obroci dorucek , rucek i vecera a izmegu 2 pati ednas kaj 10 i ednas kaj 15 ovos i machiato![]()
значи ако некогаш и некаде те начекам гладна да бегам од тебе?ragazza напиша:Nema den da se desilo da ne jadam nistoAnonymus1 напиша:машала алал ти вера како може да јадеш толку јас јадам еднаш до двапати во денот а има и денови ко ништо не стаам во устаragazza напиша:Rezil znaci sum jas)
Mnogu ne prijatna sum koga sum gladna
![]()
ок кажи ми кога ќе ме видиш а ќе си гладна да бегам неколку стотини метри подалеку од тебе :lol: :lol: :lol:ragazza напиша:Ako nema nisto za jadenje vo blizna begstvoto tie najsigurno :lol:
сега ми треба оти не те знам да би те знаел т.е. да те видам на слика ќе те познаам од 100 метри дали си гладна или неragazza напиша:Ti vetuvam deka ke primetish nema voopsto da ti treba predupreduvanje![]()
Tuka imas poenAnonymus1 напиша:сега ми треба оти не те знам да би те знаел т.е. да те видам на слика ќе те познаам од 100 метри дали си гладна или неragazza напиша:Ti vetuvam deka ke primetish nema voopsto da ti treba predupreduvanje![]()
![]()
ова го поштовам а можеш ако сакаш да дадеш едно сликче па да не се мислам кој/а сиragazza напиша:Tuka imas poenAnonymus1 напиша:сега ми треба оти не те знам да би те знаел т.е. да те видам на слика ќе те познаам од 100 метри дали си гладна или неragazza напиша:Ti vetuvam deka ke primetish nema voopsto da ti treba predupreduvanje![]()
![]()
Ke te preupredam ti obekavam nejkam da se plasish celo leto
)