Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
никогаш до сега не ми се случило да нема јадено помалце од два пати во 24 часа.
Понекогаш ми се случува да јадам и до 5-6 пати во еден ден. Кога збориме за јадење - мислам на асално баш како ручек.
Ако земеме просек околу 2 пати на ден.

Сум гласал за таман,ама јас јадам повеќе од што треба(а тоа би дошло живеам за да јадам? :pos: ) и се приметува на мене...онака во просек јадам 4 пати на ден т.е. во учебната година,ако се работни денови јадам за време на одморот нешто ко ужина,после школо јадам нешто,во 6 јадам нешто и вечерта морам да го отворам фрижидерот,и ако нема ништо што ми се допаѓа во него ќе купам нешто грицки,смоки...било што!Додека летото неопределено,можам да јадам 10 пати(од кои 5 пати било сладолед,1 чоколадо и другото вообичаено) а можам и цел ден да го поминам со еден сладолед..И така....:toe:

Двапати на ден, преку сила трипати. Преку викенд 3 пати - морам :pos:

не држам никакви диети:ubava:

ragazza напиша:
Rezil znaci sum jas:))
Jadam 5 pati dnevno 3 obroci dorucek , rucek i vecera a izmegu 2 pati ednas kaj 10 i ednas kaj 15 ovos i machiato :)
Упдате , уште толку гнетам !

Еден главен оброк, со 5 меѓуоброка. Им се фрлив на овошниве јогурти, салатки, или чипс со сосче некое.

Кога како ќе ми текни

Постојано т.е. 5 пати обилно и преку цел ден по нешто ситно, чоколадо грицки едно друго. Ама џабе не се фаќа и не се фаќа. ПУ СРАМ ДА МУ Е

Абе се јаде преку ден едно така 3-4 пати, али проблемот е шо да се јаде у пм бе. :pos:

Зависи , кога-како
Зависи и што јадам , и со кого , и по колку
Обично по 2 пати

Вчера денот ми помина во јадење. :icon_roll

ednas ili dva pati, zavisi od okolnostite

еднаш или 2 пати... и некое благо измеѓу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom