ZTE RACER

• Креатор на темата Креатор на темата gice
  • Време на започнување Време на започнување
Кај да најдам драјвери за хп за ова чудово?

знаете кај го има телефонов ZTE racer ? го барав во Вип трговски, рамстор, Веро , Бутел випот нигде го нема, ако некој знае кај го има нека каже да фаќам трчанката да го купам :)

Pa go zedov konecno od VIP i prema ona sto dosega go vidov telefoncevo zadovoluva.Edinsveno ova so baterijava nekako brzo ja ,,cica,, ako go koristis intezivno. Ne znam dali ima nekade (vo VIP nema sigurno prasav) polnac za vo kola. Navodno voopsto nemalo za vakov tip na telefoni:toe:. I koja e postapkata za smetnuvajne na aplikacii od internet so data kabel preku kompjuter, ne mi e jasno:kesa:

Kako da instaliram skype na Zte racer?

на друг форум најдов скајп за зте кој работи добро, во маркетот оргинален нема, а од страната на скајп, неможи за овај телефон, да најдам линкот и ќе ти пратам по порака

на друг форум најдов скајп за зте кој работи добро, во маркетот оргинален нема, а од страната на скајп, неможи за овај телефон, да најдам линкот и ќе ти пратам по порака
Fala odnapred.

како и дали можи да се надогради на 2.2.?
Производителот во случајов ZTE треба на страната нивна да објави официјален упдејт т.е надоградба за android 2.2, ама кога и дали тоа воопшто ќе се случи е знак ? кога ваква "сериозна и со традиција" компанија како ZTE е во прашање.

Батеријата ми откажа љубов :( 8-9 сати трај, со некое минимално користење на тел т.е. и воопшто да не го гибам, за 10 минути, батеријата падна на 90%... сега одам во вип на рекламација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom