Помош! Дали сум бремена?

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто нема големо искуство барам ваше мислење. Последниот пат ми дојде на 12ти. После 8 дена имав незаштитен однос т.е. на почетокот само немавме заштита после тоа зедовме кондом. Имам читано дека можно е да има предсемена течност па да се направи беља. Да земам апче ден потоа или....?

Ак сакаш да си сигурна земи. Шансита да забремени некоја од предсемената течност ко шо ја викаш ти се мали, но постојат.

за такво апче ти треба прво дозвола од гинеколог....немаш многу време...заебана работа е то сексо:mad:....то деј афтер е хормоско апче и можиш само еднаш на 6 месеци да го земиш....иам слушано дека лимоската и млечната киселина ја убивале спермата а имало и некој лосион за вагината шо се мачкал пред однос внатре и ја убивал спермата.....и спирала е добра работа ...ама во ништо не можиш 100 посто да бидиш сигурна

Пошто нема големо искуство барам ваше мислење. Последниот пат ми дојде на 12ти. После 8 дена имав незаштитен однос т.е. на почетокот само немавме заштита после тоа зедовме кондом. Имам читано дека можно е да има предсемена течност па да се направи беља. Да земам апче ден потоа или....?

Ако не му шприцнал внатре, пиј си сокче и дреми пред компјутер. Ако прснало бело внатре, утре прво на гинеколог, па потоа по апчиња. Шо се тиче мене , не би се дрогирал со апчиња да сум на твое место, туку следен пат, ќе трпам за леб ама ќе фрлам 120 денари за кондоми. И за крај , кај му бил паметот на дечко ти без кондом да го пика во најосетливото ?

девојче, дали ти имаш појма од секс? што значи, како се практикува, кога се практикува, опасности и слични работи? појма немаш, а знаеш да го примаш? и уште се глупираш со вакви прашања на кои само може да се трола. :tapp: земи седни си со родителите и направи си муабет за СЕ', и тоа сериозни информации ќе ти дадат. а не овде каде што си само предмет на исмевање. а за се она што нема да можат да ти го кажат (ако не знаат) си имаш интернет и информирај се. но се ова пред да го примиш. а пошто си го примила, .....:place:

Вака да ве прашам, се работи за девојка ми, имавме незаштитени односи 2 пати пред да и дојде, и тоа не бев ни блиску до свршување во неа, и двата пати свршив надвор. Освен тие 2 пати, секогаш сме имале заштитени односи со кондом. Работата е што тие 2 пати беа непосредно пред да и дојде, и на време и дојде менструацијата. Сето тоа беше во ред, но во последно време, последните недела дена се жали дека често е уморна, нема апетит, чувствува гадење спрема некое јадење, ја боли главата понекогаш и слично, а нема проблеми со често мокрење нити со болка или отечување на градите. Дали има бар најмали шанси да е бремена со овие околности?..

Вака да ве прашам, се работи за девојка ми, имавме незаштитени односи 2 пати пред да и дојде, и тоа не бев ни блиску до свршување во неа, и двата пати свршив надвор. Освен тие 2 пати, секогаш сме имале заштитени односи со кондом. Работата е што тие 2 пати беа непосредно пред да и дојде, и на време и дојде менструацијата. Сето тоа беше во ред, но во последно време, последните недела дена се жали дека често е уморна, нема апетит, чувствува гадење спрема некое јадење, ја боли главата понекогаш и слично, а нема проблеми со често мокрење нити со болка или отечување на градите. Дали има бар најмали шанси да е бремена со овие околности?..
Тест за бременост?
Боље опција ти е да даеш 50-100 денари да земеш еден тест и да проверите него да тупиш глава.
Башка ако е плацебо ќе се смири коа ќе види дека е негативен и ќе се опраи.

Па не зависи тоа од тебе....може друг јунак напраил беља .:coffee:

Па не зависи тоа од тебе....може друг јунак напраил беља .:coffee:
Со тоа што е било пред да и дојде (а 5 дена пред циклус и 5 дена после циклус не е во плодни денови) мала е веројатноста да си ја оставил бремена девојка ти... сепак еден тест не е лошо да си направи.

e nemoj da se plasis de :D devojka ti ne mu ja misli ti :)
moz i padnal pritisokot ako e umorna i i se gadi ne znaci deka moze e bremena :D a najdobro idi zemi si edno pure check test za bremenost stom tolku ja mislis

Некои луѓе, не заслужуваат ни форум.

Пријатели може ли еден совет ?
Имавме однос со кондом, меѓутоа пред свршување кога го извадив видов врвот на кондомот го нема никаде дали ако останал внатре може да направи некојј проблем ?:

Пријатели може ли еден совет ?
Имавме однос со кондом, меѓутоа пред свршување кога го извадив видов врвот на кондомот го нема никаде дали ако останал внатре може да направи некојј проблем ?:
хахах како тоа го нема никаде?? каде исчезнал??? :pos:
бдв не би требало да има никаков проблем..освен ако не си свршил внатре...

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Јави се кај Сабина
И Госпо , света Сабина и цел иконостас нека ти сенапомош , макар шо досега породена требаше да бидиш , да пишеше барем шо стана со тебе , да не бериме гајле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom