Помош! Дали сум бремена?

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ти биде попуштено да, ама поубаво, мало морген :)

10 минути размислував дали да лакнам, да не ме сватиш погрешно : )

Пробано е, и не го осеќам кондомот, ич :)
--- надополнето: 23 март 2013 во 00:07 ---

Ај сега на долго и широко.
Мене ми е така убаво и сигурно, и башка никому не верувам, од кај да знам со која се онадел (на голо) пред мене :)
Што си е сигурно, сигурно си е.

И да, уште еднаш ќе одговорам, не го осеќам кондомот. Што значи не ми смета.

И ШТО КОЈ КУР АКО СТАВИШ КОНДОМ АКО СИ СЕ ЕБЕЛА БЕЗ ПРЕДТОА ? Дечкоти онади други па незгодно ти е ? нели 4 години се ебете ? Значи извини ама не да не ти држи вода муабетов, оди утепај се со размислувањава.

Незнам зашо трошам нерви -_- ... дај некој да дојде да ме утепа преку кур.... у македонија живеам , ако не ебам тука без кондом со 60 од сида болни 55 умрени ебате, кај кур ќе ебам.

10 минути размислував дали да лакнам, да не ме сватиш погрешно : )

И ШТО КОЈ КУР АКО СТАВИШ КОНДОМ АКО СИ СЕ ЕБЕЛА БЕЗ ПРЕДТОА ? Дечкоти онади други па незгодно ти е ? нели 4 години се ебете ? Значи извини ама не да не ти држи вода муабетов, оди утепај се со размислувањава.

Незнам зашо трошам нерви -_- ... дај некој да дојде да ме утепа преку кур.... у македонија живеам , ако не ебам тука без кондом со 60 од сида болни 55 умрени ебате, кај кур ќе ебам.

Смири хормони.
И што те боли јас што преферирам? Онака, глеј си за тебе, може?

Дефинитивно е поубаво без кондом 90 посто би го кажале тоа .. Али полека малце ја напнавте.. ако неа и е убаво да има секс со кондом нејзино си е нека си има , вие што вие поубаво без кондом имајте си така и крај нема што да се буните тука :)

Zdravo, nov sum na forumov i imam edno mnogu bitno i hitno prasanje... Mi se desi nesto dosta nevoobicaeno. 2 pati po red mi se kine kondom... So devojka mi si imame najnormalni redovni odnosi i nikogas ne mi se desilo toa, no sega 2 pati po red :/. Prviot pat koga se skina, kupivme apce (Norlevo) go ispi, i posle 55 casa od koga go ispi apceto, se desi pak istoto. Dajte mi nekoj sovet, mi rekoa da ne pie pak takvo apce zatoa sto bilo dosta jako...
p.s. Devojka mi ne e vo plodni denovi...

Затоа ќе го тресеш надвор чак и коа носиш кондом,нек ти е со среќа.

А да земиш уште едно пакетче кондоми за да вежбаш да ги редиш убаво. Како може да ти се кине.

За апчето оди да прашаш во аптека ќе ти кажат најдобро.

И запамети - кондомите се поефтини од памперси

Купи тест за бременост, пред да те стегне срце.
Не можеме ние да знаеме дали е бремена или не.

Најдобар одговор од аптекарот или доктор :) Ак нема друго решение, тогаш ај со среќа нека ви е, од свадби, од се да си исчекате ;)

Аман па и вие, сепак не се 100% шансите дека женска му е бремена :/ .. Ако излезе дека не е, нареден пат свршавај надвор иако имаш кондом. Посигурна варијанта нема. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom