Најглупава Македонска Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Чај
  • Време на започнување Време на започнување

Најглупава Македонска Телевизија

• МТВ

Гласови: 26 14,4%
  • А1

Гласови: 72 40,0%
  • НАША ТВ (Точниот одговор е овој)

Гласови: 20 11,1%
  • СИТЕЛ

Гласови: 50 27,8%
  • АЛСАТ М

Гласови: 12 6,7%

• Вкупно гласачи
    180
Не стиснав АЛСАТ пошто даваат фудбал барем.. Иначе.. А1.. и Наша ТВ.. исти курац се ко Српскион ПИНК, Бугарскана Балканика.. и такви слични срања од медиуми..

на А1 мислам дека треба да се забранат вестите исто и на Сител толку одвратни вести немам гледано

Само една телевизија во Македонија се обраќа со "граѓаните на РМ изразија незадоволство", а уствари се работи за комуњарски активисти, колку само ме нервира кога нас остатите 90% не анулираат, значи за нив само тие 10% СДСМ активисти се граѓани на РМ, другите не се важат. Секој што размислува различно од нив е "близок до власта".

А1 секако,а сега се први и за најглупа глума.
Дали стварно мислат дека народов нафта пие?

А1 и Сител. А1 е у предност поради скорашната глума. Сител ми е одвратен заради латас и индиските серии.

Абе деца,деца... Многу ми е жал што уште не сте прогледале,а имате по 19,20,20 и кусур. Место да сте вечерва некаде низ ‘град‘ да бркнете нешто или ако ви се посреќи да е...те,вие седите поред компјутерот и браните нешто(грујо),што веќе не може да се одбрани(стварно ве жалам,за изгубената младост).А1 е најреална ТВ во моментов,ако не е таа сите ќе мислиме дека уште тече мед и млеко во нашава ни напатена Татковина.

Значи почна и оваа тема да се политизира.. И сеа шо? И јас можам да кажам за Сител вакви и онакви работи (без притоа да ги бранам другиве), ама нема да го напраам тоа...
Нема некоја комплетно добра телевизија..
На МТВ некад навечер НБА ако начекам, другото...
На А1 знаат добар филм да дадат, од турските глеам само ДВ, затоа шо е мафијашка (и нема многу лигавење и срцепарателни мелодии), жал ми е што нема комедии од типот на Friends, According to Jim и сл.
Исто и на Сител знаат добар акционен филм да дадат, јебига тоа шо нема спорт, а реков дека вестите и таквите ствари нема да ги коментирам.
Телма освен Серија А не знам што друго емитуваат.
На Канал 5 најдобра работа им е ЛШ (кога праат асален избор), а најсрање им е тоа реалното шоу...
Алфа исто како и Телма ја гледам ради фудбалот, али ок се тие, таму даваат вести што ги нема на другиве телевизии :)
На Пинк ТВ кога и да пуштам има Фарма, така да ретко кога ја гледам

премногу политизирани станаа медиумиве(изгледа оттаму и најголем ќар гледааат) ..... освен вести и сапуници (да не заборавам безвезни и преварантски квизови) ништо не можеш да видиш ниту пак да научиш :toe: најдобар е стаус Ignore

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom