Починал пред компјутер !

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
ауу 50 саати јас на 20 пукам

па ни јас ама 10 ке спиам 10 ке играм и ке експлодирам(тоа мене ако ме спречи от спиење му давам рака)

10 ко од шала,без 10дневно не сум сум издржувал и повеке од 20 но сум бил како утепан после тоа

Јас најмногу имам седено едно 10 до 11 сати ко ја зедов на времето zero hour сите мисии ги поминав во еден ден.:)

Баткава умрел за 50 часа пред РС ? Хехехе јас сум по 72 а жив и здрав сум! оффффф викајте :pop: :pos:

i jas cel den cel nok sum tuka sekogas online i uste sum ziva i zdrava no mnogu zarazena:(

на компјутер сум 8 саата работно време и ето уште 2-3 саата пред или потоа мах, ама овај, овај требало пред тоа да го обесат.

многу е тоа бе, ја најмнгоу иам седено едно 20 саати, со може пауза од саат два максимум :)

Е сега на човекот треабда му дадат посмртна пофалница од Мајкрософт, Јахоо, гугл и другите големи компјутерски комапнии и провајдери

кој и да треба да му дае пофалница чоеков утишол у п....м.... али нездрава работа бе. А и вас со ве цитам по 10 саати на PC па како издрзуете бе јас до 5 саати маx сум седел и нишо појке и това коа го земав РС-то па играв Sudden Strike мислам дека се викаше а сеа над саат време не седам појке па со сака нека биде

Имало времиња коа сум седел по 30-40 часа пред компјутер со паузи нормално за јадење, пиење, у ВЦ. Но тоа се дешавало кога ептен ќе навлезам у некоја игра или ми е интересно на интернет и ме фаќа несоница и ништо не ме одделува од компјутер.
Денеска максимум седам на компјутер по 5-6 часа некогаш и повеќе, нормално со паузи.
Утре идам у Битола и недела дена нема да гледам компјутер пред мене, евентуално у интернет кафе ама по 1 час максимум, зашо веќе ме фаќа досада у интернет кафе, неможеш домашниот компјутер да го замениш со интернет кафе. А во последно време многу ретко посетувам интернет кафеа, сакам повеќе да прошетам, да видам луѓе итн. итн. Надвор сонце, убаво време, ја да седам на компјутер, брееј, ќе идам на базен боље... :) :)

abe najveke 10 saati na nigthmare vo enternet jas duffy mac i jack najveke izdrzuvame.A sea kaj mene vo malo stavija 8 saati 100 denari top.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom