кој и да треба да му дае пофалница чоеков утишол у п....м.... али нездрава работа бе. А и вас со ве цитам по 10 саати на PC па како издрзуете бе јас до 5 саати маx сум седел и нишо појке и това коа го земав РС-то па играв Sudden Strike мислам дека се викаше а сеа над саат време не седам појке па со сака нека биде
Имало времиња коа сум седел по 30-40 часа пред компјутер со паузи нормално за јадење, пиење, у ВЦ. Но тоа се дешавало кога ептен ќе навлезам у некоја игра или ми е интересно на интернет и ме фаќа несоница и ништо не ме одделува од компјутер.
Денеска максимум седам на компјутер по 5-6 часа некогаш и повеќе, нормално со паузи.
Утре идам у Битола и недела дена нема да гледам компјутер пред мене, евентуално у интернет кафе ама по 1 час максимум, зашо веќе ме фаќа досада у интернет кафе, неможеш домашниот компјутер да го замениш со интернет кафе. А во последно време многу ретко посетувам интернет кафеа, сакам повеќе да прошетам, да видам луѓе итн. итн. Надвор сонце, убаво време, ја да седам на компјутер, брееј, ќе идам на базен боље...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.