P
Princ
Гостин
Една моја колешка вели: Само 2 саата повише од колку што издржав јас!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SteF напиша:
Луге чоекот умрел , а вие со вашите коментари ме умревте од смеење, жими све.
strumics напиша:Лесна му земја, ама шо да правам? Да одам до кина на погреб или и јас да пробам како него? Мора малце и на сеир да се фати.
Tonchie напиша:Народе последен ваков случај беше у Малезија, и ако добро се сеќавам типот со спид фурал Counter Strike или Quake3 72 часа! :lud:
Спилогот е сличен на погореспоментатиот паднат борец во револуцијата.
Зошто никој не ги забележа моите 56 часови (со паузи за кафе и тост само, јадени/пиени на тастатура)?????
Па не издржал баш .. умрел.:wink:sch00lGirL напиша:Фрик!Само не ми е јасно како можел да издржи?!?
Да беше од Авганистан и интервју ќе ти направеа - ама не си. Џабе ти е и сто сати да седиш и тоа без паузи во Македонија седиш тоа не заборавај. Не ти се исплаќа седењето.Tonchie напиша:Зошто никој не ги забележа моите 56 часови (со паузи за кафе и тост само, јадени/пиени на тастатура)?????
Tonchie напиша:Народе последен ваков случај беше у Малезија, и ако добро се сеќавам типот со спид фурал Counter Strike или Quake3 72 часа! :lud:
Спилогот е сличен на погореспоментатиот паднат борец во револуцијата.
Зошто никој не ги забележа моите 56 часови (со паузи за кафе и тост само, јадени/пиени на тастатура)?????
MarthaGraham напиша:
Ме исплаши случајов искрено, не за друго него дека и самата се пронајдов. Само ја претерувам дома, на топло и удобно, со кафенца и јадење док играм... а и спијам по неколку саати. Така да досега освен потечени очи, укочен врат, сонување на играта и неколкудневна зашеметеност не сум имала потешки здравствени последици.