Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde ajde, na sekoj moze da mu se sluci. I kaj Kapelo koj vazi za najstrog trener, imalo crveni kartoni, taka da drugo e na teren, ima emocii, karanici itn.. Ne mora odma da se pluka samo....
Се разбира дека се прават грешки, али сезонава направија веќе премногу и ова не беше старт со обид да земе топка, туку го мава со лакт кога знае има ВАР и ќе го остави тимот на цедило оваа утакмица и плус што ќе биде сигурно казнет уште една минимум. Нема веќе простор за компромис мора само фокус и дисциплина, а ова е буквално спротивно од тоа

Го имаме Курсисао без паника.

Парма и Удинезе одиграа за нас :)

Сега останува само ние да си одиграме самите за нас.

Што се тиче мене, може да си фаќа патот, само џенцка му да ја остави тука...

Абе сега за волја на вистината, и во право е човекот за повеќето работи. Скапо го платија, а не врза две последователни утакмици, за да може и да влезе во форма, кога беше здрав, туку Мота го закова на клупа, и кога го играше првите 3-4 утакмици го играше на неприродна позиција за него што е доволно да го земат на удолница.

Абе сега за волја на вистината, и во право е човекот за повеќето работи. Скапо го платија, а не врза две последователни утакмици, за да може и да влезе во форма, кога беше здрав, туку Мота го закова на клупа, и кога го играше првите 3-4 утакмици го играше на неприродна позиција за него што е доволно да го земат на удолница.
Не смеј да си дозволи вака да реагира на социјални медиуми без разлика кој е па ако сака и АДП нека е.

Сума сумарум, дно од клуб станавме... Иако е сеуште рано, не гледам ниту ронка нешто позитивно во целава ситуација. По се изгледа не очекува уште една медиокер сезона. Лојд Кели човече...какви играчи ни играат во клубот

@Mondonico ми фалиш љубави :place:

Последно уредено:
@Scirea уште неотворен форумов почна со плачење..;)

Сума сумарум, дно од клуб станавме... Иако е сеуште рано, не гледам ниту ронка нешто позитивно во целава ситуација. По се изгледа не очекува уште една медиокер сезона. Лојд Кели човече...какви играчи ни играат во клубот

@Mondonico ми фалиш љубави :place:
Абе кај си ти брате

Маме ни еба оваа кајганава.

Абе кај си ти брате

Маме ни еба оваа кајганава.

Еве, сеуште не можеме да го прежалиме Конте што не одјеба... :icon_lol: ма да шала на страна не го кривам човекот, моментално Наполи има поголеми амбиции од нас. Греота е што му направија и на Тудор, сакаа да го шитнат, ама кога видоа дека никој нема да им се нафати да го води клубот, му рекоа bratche, aj ostani eve ti zgolemuvanje na plata, i ne mrchi mnogu. Сеуште не ми се верува дека немаа алтернативи во случај ако Конте ги одјебеше, пробаа панично да им го украдиме Гасперини на Рома ама овој културно ни направи pozz, и тоа е тоа, остануваме со Тудор, кој реално го почитувам како човек и легенда, ама не е world class тренер што би не извадил од гомната.

Не отварај рани братче, ај да оплакнеме очи малце... :ljubove:
Screenshot_20250520_085740_edit_3447186597765516.jpg

Screenshot_20250706_190434_edit_4941128149553225.jpg

Screenshot_20250706_190441_edit_4941140613129157.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom