Вљубување во славна личност

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Љубов- не би рекол..Опсесија можеби

Епа вака
Бред Пит ми е ex-husband of my dreams, исто и Леонардо Ди Каприо, Рајан Рејнолдс ми е husband а Вилијам Мозли ми е љубовник.

Без врска! Да си заљубен значи да познаваш некој подобро, а не само физичката привлечност. Не можеш да запознаеш човек од читање негови биографии, интервјуа, слушање негови песни/гледање филмови. Едно е да ти се свиѓа некој, сосема друго е да си ставаш негово/нејзино презиме, па демек he is just mine, screw all the other fans. Се обложувам дека таквите да ги видат еднаш славниве у живо ќе се онесвестат од возбуда.

Коа бев помал. Негде периодот на пубертетот. Платонска и неостварлива љубов ми беше Тери Хачер. Знаете...онаа од очајни домаќинки. Но порано глумеше со Рипли верувале или не у серијалот Супермен и она беше таму Лоис Лејн :) Тогаш беше помлада и беше стварно добра пичица и јас ете бев платонски заљубен у нејзе. И беше единствената глумица за која сум ја прател онака манијакално :)

Миа Колучи.

Мое минато, сегашност ... и иднина . . .

Од пелени се имам ’вљубено’ во Анџелина Џоли:vozbud: и тоа не само како појава туку и како личност.

Можно е да се затрескаш по некоја славна личност, ама да се заљубиш не. Едноставно љубовта на функционира преку екран. :toe:

У средно сите женски беа вљубени во мене, може затоа што сум славна личност :toe:

Влубена?Неее,далеку од тоа.
Ама многу ми се допгаше Џеред Лето.

А најчудно ми е што воопшто не ми се допага Бред Пит.

...Тоа не е заљубување:/ ...Ни во најмала рака!
Тоа би било затресканост као што би рекол гладиус..Значи тоа е една врста симпатијаа кон некој...‘‘Идол‘‘
Инаку јас сум ‘‘заљубена‘‘ во Џим Кери, Џереми Самптер и ЏОНИ ДЕПП...го обожаваам:)):tapp:
Сеа нормално има и други али не ми текнуваат у моментоф:/

Edno vreme bev kako zatreskan u Emma Watson ( devojceto ednostavno nema mana ) i den denes mi proaga u glava onaka ednas dnevno i si vikam sto bi bilo kad bi bilo :) . Ali realnosta e taa deka nema sansi da stignam do nea ( osven ako eden den ne bidam i ja celebrity a cisto sumnjam ) , taka da ke si se drzam do zenskite u Makedonijava , dovolno se dobri :smir:

Влубена?Неее,далеку од тоа.
Ама многу ми се допгаше Џеред Лето.

А најчудно ми е што воопшто не ми се допага Бред Пит.
Нема ништо чудно.Значи ли тоа дека ако некој не е познат е помалку убав од познатите?Тие што се познати ги гледаме почесто на телевизија и весници па полесно ни е да ги заприметиме.Иначе јас иам листа од келнерки,продавачки што ми се милион пати поубави од сликионски и нашминкани,препотентни пеачки и глумици.Ми се случило да видам една пеачка македонска и си реков дека е ама баш обичен човек,а као снимаше спотови во купатило како се бања wow sexy:)
Ако веќе се заљубувате:)во некој од Македонија нека биде:)да има реална шанса да го видите ви живо и да го тормозите:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom