ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20230805_135650.jpg

Види го ти Иванишевич видел нешто во просечниот Јаник

Dali nekoj od tuka ima idea kako da se aplicira za liniski sudija da stanesh ? Znam nekolku vrsnici gi prijavija za oficijalni sudii, ima li nekoj idea kako do obuka i slicno ?

Огромен напредок оваа година кај Синер, по првото полуфинале на ГС еве го сеа со шанса шо не се пропушта да освои прв мастерс против Де Минар. Многу ќе речат ждребов му беше путер , ама па го боли курот него шо Алкраз губи од глупи амери шо маваат на сила. Топ 5 контендер за УС Опен секако.

Алкараз се мачи на последниве два мастерси. Сосема спротивно од припремите за Вимблдон што ги имаше.

Мислам дека Џоковиќ се наметнува како прв фаворит за УС Опен. Посебно ако го освои Синсинати.

Алкараз се мачи на последниве два мастерси. Сосема спротивно од припремите за Вимблдон што ги имаше.

Мислам дека Џоковиќ се наметнува како прв фаворит за УС Опен. Посебно ако го освои Синсинати.
Точно е дека се мачи, да и според мене мислам дека денес Новак е поголем фаворит поради формата на турниров. За УС Опен мислам дека ќе е друга песна и на 3 сета нема да се мачи до толку и ко број 1 и бранител на насловот од минатата година би требало да има поголема мотивација од Торонто/Синсинати.

Точно е дека се мачи, да и според мене мислам дека денес Новак е поголем фаворит поради формата на турниров. За УС Опен мислам дека ќе е друга песна и на 3 сета нема да се мачи до толку и ко број 1 и бранител на насловот од минатата година би требало да има поголема мотивација од Торонто/Синсинати.
Не би рекол дека е проблем мотовацијата на овие турнири. Ако од сега нема мотивација да игра мастерси, си ебал мајката значи. :D

Дека ќе победува, сигурен сум. Ама некако не е во формата во која беше до Вилблдон.

Ќе видиме вечер, очекувам добар дуел ама Џоковиќ ми изгледа постабилен во моментов.

Има и една друга работа, искуство се вика. 1 победа над Ноле не значи дека стално ќе го победува и овој завршил со кариерата. Ќе си прават нати го дај ми го уште некое време овие двајца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom