ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една вест за Федерер
Федерер постигна нов рекорд
Роже Федерер го израмни 23 години стариот рекорд на Џон Мекинро од 11 победи едноподруго без загубен сет на Гренд Слем турнирите, кога го совлада Михаил Јужни со 3-0 за пласман во 4-финалето. Федерер ја почна серијата на Австралија опен.

Мариjа Шарапова .......... РЕСПЕКТ!!!!!!! ЅВЕРКА СИ!!!!!!

nadal se plasi deka ako se sretnat na rolan garos so federer deka ce izgubi pak na zemjina podloga!
hahahaaha

Па нормално дека ќе се плаши, знае со кого си има работа :smee:

НЕ ДА ЌЕ ИЗГУБИ НАДАЛ НЕГО ПОСЛЕ И ТЕРЕНОТ ЌЕ ГО РАМНИ СПЕЦИЈАЛНО ЗА ФЕДЕРЕР!!!!!!!!

Hm.... шо му текна на FedEx да изгуби сет:??? :)

jove_bt напиша:
Hm.... шо му текна на FedEx да изгуби сет:??? :)

МОРА ДА МУ СЕ ИДЕЛО ДО ВЦ ПА САКАЛ ДА ЗВРШАТ ПОБРЗО СО СЕТОТ! :pos2:

mora po nekad da pusti eden set, nema smisla em ne e intersno em da ne place robredo. FEDERER e :zver: nema so.:salut:

Ивановиќ - Шарапова 6-2, 6-1

криво ми е:icon_frow:icon_frow

Vlatko_Rusin напиша:
Ивановиќ - Шарапова 6-2, 6-1

криво ми е:icon_frow:icon_frow

jeeeБраво Ивановиќ секоја чест само напред....Шарапова се виде дека не е у форма Ивановиќ ја згази 6-2 6-1 така мислам беше...
Јанкович незнам што направи?to e to

Billa Bong напиша:
jeeeБраво Ивановиќ секоја чест само напред....Шарапова се виде дека не е у форма Ивановиќ ја згази 6-2 6-1 така мислам беше...
Јанкович незнам што направи?to e to
Добрата страна на ова е што Ивановиќ е таа што оди во финале! А не некоја глупа, инаку Јанковиќ изгуби 6-2 6-2 од Хенин - Арден!

Финале

Ивановиќ - Хенин Арден

јас сум за Ива:helou:

Vlatko_Rusin напиша:
Добрата страна на ова е што Ивановиќ е таа што оди во финале! А не некоја глупа, инаку Јанковиќ изгуби 6-2 6-2 од Хенин - Арден!

Финале

Ивановиќ - Хенин Арден

јас сум за Ива:helou:

И јас исто:)....сакам Ивановиќ да тепа во првото нејзино финале на големите турнири уште како прво да освои....се надевам дека ке биде така....мада Хенин е многу добра и искусна тешко ке биде напред Ивановиќ!leta

Србинкава има 19год а веке е во финале на гренслем турнир...нешто слично сакам да биде и кај мажите Џоковиќ со 19год за прв пат да игра во финале на гренслем турнир
и се разбира сакам и србите да го освојат роландгарос

инаку јас да се пофалам...
мојте родители од четвртокот до неделата беа на роландгарос (покана од пежо дека они работат таму), ги гледале Федерер, Надал, Љубичич, Налбандиан и Шарапова...кога го гледале Љубичич само таткоми се дерел "Љубо Љубо" и дека седел меѓу првите редови овој го слушал, и на крај кога завршиле Љубо лично му го дал пешкирот :helou:

Ddime напиша:
Србинкава има 19год а веке е во финале на гренслем турнир...нешто слично сакам да биде и кај мажите Џоковиќ со 19год за прв пат да игра во финале на гренслем турнир
и се разбира сакам и србите да го освојат роландгарос

инаку јас да се пофалам...
мојте родители од четвртокот до неделата беа на роландгарос (покана од пежо дека они работат таму), ги гледале Федерер, Надал, Љубичич, Налбандиан и Шарапова...кога го гледале Љубичич само таткоми се дерел "Љубо Љубо" и дека седел меѓу првите редови овој го слушал, и на крај кога завршиле Љубо лично му го дал пешкирот :helou:

Браво бе друже! Поздрави ги твоите!

Инаку Џоковиќ, ако сака финале треба да го мине Надал во полуфинале!

абе, шо напрај Џокович со Андреев, пред некој ден играа само незнам како заврши, дане знајт некој ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom