ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

Денес 410, вчера 1000, петокот 400.

А сега сум во дебел минус оваа недела, утре за Монте Карло мора да ќарам доста иначе никаде не одам.

Он : На другата 250ка оваа седмица, во Казабланка беше победник Пабло Андухар. 6-1 7-6 во финалето против Рамос.

Pablo_Andujar_560.jpg

Денес 410, вчера 1000, петокот 400.

А сега сум во дебел минус оваа недела, утре за Монте Карло мора да ќарам доста иначе никаде не одам.

Он : На другата 250ка оваа седмица, во Казабланка беше победник Пабло Андухар. 6-1 7-6 во финалето против Рамос.

Pablo_Andujar_560.jpg

Кои мечеви се одигруваат утре на Монте Карло, не сум баш во тек со редоследов, а сакам да гледам нешто утре.

Како не им е срам на АТП да не даваат пренос од прошталниот меч на Љубичич? срамота!!!!!! (n)

Љубо! :place:

142928126.jpg

Како не им е срам на АТП да не даваат пренос од прошталниот меч на Љубичич? срамота!!!!!! (n)

Љубо! :place:

Голема грешка беше на организаторите од Монте Карло, требаше да игра денес или утре.....

МТВ ќе ги пренесува гренд слемовите годинава :)
Лани го пренесуваа Ролан Гарос, а ова инфото сигурно ти е?:unsure:
Знам дека амбиција му е, се што е можно за откупување да се откупи.. :)

Лани го пренесуваа Ролан Гарос, а ова инфото сигурно ти е?:unsure:
Знам дека амбиција му е, се што е можно за откупување да се откупи.. :)

Епа Аустралија Опен нели они ја пренесуваа на почеток на годинава. Ми се чини тогаш коментаторите баш спомнаа дека сите грен слем турнири годинава таму ќе ги гледаме.:)

Епа Аустралија Опен нели они ја пренесуваа на почеток на годинава. Ми се чини тогаш коментаторите баш спомнаа дека сите грен слем турнири годинава таму ќе ги гледаме.:)
Хмм, оти јас гледам на Еуроспорт АО.. одамна го немаат пренесувано тие АО, едно добри 10 години :)
Ќе видиме, на спортската редакција им е отворено се, само треба да посакаат новинарите некој проект.

Бар за МТВ не е проблем откупувањето на права, државно си е државно :D

Еве повторно ги купија правата за ЛШ.

Само дали ќе ги откупат правата за АТП 250 или АТП 500....

Бар за МТВ не е проблем откупувањето на права, државно си е државно :D

Еве повторно ги купија правата за ЛШ.

Само дали ќе ги откупат правата за АТП 250 или АТП 500....
Ee и ти мн побара.. и Челинџери да не сакаш да ти откупат.. Не се Спорт Kлуб тие.. :)

Ee и ти мн побара.. и Челинџери да не сакаш да ти откупат.. Не се Спорт Kлуб тие.. :)

Нека откупат и челинџери, јас не се бунам. :D Иначе минатата година и АТП 500 даваа на МТВ1 ако не се лажам или тоа беше на некој друг канал, Канал 5+, Наша ТВ.... не можам да се сетам...

Нека откупат и челинџери, јас не се бунам. :D Иначе минатата година и АТП 500 даваа на МТВ1 ако не се лажам или тоа беше на некој друг канал, Канал 5+, Наша ТВ.... не можам да се сетам...
Наша Тв даваја Барселона

Да направат канал мтв спорт, каде ќе има само спорт можат да откупат права од челинџери до гренд слеми и купот на крај и тоа би било супер.А вака спортот им е само да пополнат некои термини во програмата, а и гледаност да привлечат.Нема простор за толку многу турнири

Да направат канал мтв спорт, каде ќе има само спорт можат да откупат права од челинџери до гренд слеми и купот на крај и тоа би било супер.А вака спортот им е само да пополнат некои термини во програмата, а и гледаност да привлечат.Нема простор за толку многу турнири

Па кој друг нема спортски канал освен Македонија. Албанците имаат SuperSport1,2,3,4,5 , Грците имаат Nova Sport 1,2,3,4,5,6,7. Србија имаат СпортКлуб, СпортКлуб Прајм, + , Арена Спорт 1,2,3,4,5. Бугарите исто така имаат...... ние имавме пред неколку години еден тест канал, Спорт 4 мислам дека беше ама ништо не бидна од него. Мора да се направи нешто, ова твојава идеја би била добра. Да има МТВ Спорт, тука да се емитува ЛШ и некое друго странско првенство, зошто да не и македонската лига и сите поважни тениски турнири што се емитуваат на СпортКлуб. :) Ама далеку сме од тоа друже... да знаеш. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom