♛ Монте Карло 2012 (Rolex Masters) ♛

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Телма битно здравје тек од наредна среда ќе почне да дава :icon_mrgr:
1/8 финалето сигурно ќе го пренесуваат цело, барем така најави Бранко т.е така ми врати на мејл, па сеа ќе видиме колку е човек од збор. :)
А аватарот е фан на Англиската фудбалска репрезентација, ама преработен е во фотошоп, бидејќи не сум фан на Англија.:D .. а и еве напнаа да сум го променил аватарот, би требало да се задоволни:pipi:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Аку аку, битно е да се почне, кога, тоа не е, верувај. :D
Вие кажете ми мене дали да ставам утре пари на Ферер? :icon_lol: Ептен го љубам ко играч ама знае да одигра од една крајност во друга. Ме мисли тој меч...

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Вие кажете ми мене дали да ставам утре пари на Ферер? :icon_lol: Ептен го љубам ко играч ама знае да одигра од една крајност во друга. Ме мисли тој меч...
Белучи е опасен на земја, но не доволно за да го победи Ферер. Е сега не знам ти на каков тип сакаш пари да ставаш, јас лично не уплаќам повеќе едно 3 недели, ќе почекам да почне Мадрид. Сега одмарам Монте Карло, следната недела сум на екскурзија па тек Мадрид кога ќе почне....

1/8 финалето сигурно ќе го пренесуваат цело, барем така најави Бранко т.е така ми врати на мејл, па сеа ќе видиме колку е човек од збор. :)
Па добро не е до Бранко, ако него му наредат така, така ќе прави. :D

L

Löwe

Гостин
Абе каква телма какви бакрачи. Ќе им текне од пола ќе го почнат преносот..
--- надополнето: 18 април 2012 во 00:59 ---
Него дајте некоја анализа за Андухар - Вавринка. (Андухар последно време во добра форма ама за аутсајдер гледам го сметаат)
-Хаасе со Фоњињи? си викам на 3 сета ова да го играм.
-Нишикори Матје.. И тоа си викам на 3 сета да го играм

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Или пак паралелно ќе даваат 3 работи, тенис, фудбал некој меч од Италија и вести ќе мрмлаат тие. Пуштете таму СпортКлуб и уживајте, кој нема, го обрал бостанот. :D Единствено што ни треба е можеби македонски коментар на СпортКлубот, секако газдата на телевизијата ги има купено правата за во Македонија, но реално задоволство е да се слушаат Пралица и Висковиќ, може само нешто ново да научиш, а од нашите може само да заборавиш некои информации кои веќе си ги знаел. Единствената негатива е тоа што има многу кењачи што викаат како бе на српски слушаш, на македонски коментар имаш таму, бла бла....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
--- надополнето: 18 април 2012 во 00:59 ---
Него дајте некоја анализа за Андухар - Вавринка. (Андухар последно време во добра форма ама за аутсајдер гледам го сметаат)
-Хаасе со Фоњињи? си викам на 3 сета ова да го играм.
-Нишикори Матје.. И тоа си викам на 3 сета да го играм
Вавринка би требало лесно да го совлада Андухар..
Хасе и Фоњини ќе е интересен меч, му давам предност на Хасе, редно е малце да пркни и да изгура некое коло плус..
А овој јапонецот е заебан како кинез.:D ..а Матје ми се чини е со вк влезен на турнирот, а не е лош тенисер т.е не беше, сеа е отиден некаде на далеку послаба позиција од што беше порано.
Или пак паралелно ќе даваат 3 работи, тенис, фудбал некој меч од Италија и вести ќе мрмлаат тие. Пуштете таму СпортКлуб и уживајте, кој нема, го обрал бостанот. :D Единствено што ни треба е можеби македонски коментар на СпортКлубот, секако газдата на телевизијата ги има купено правата за во Македонија, но реално задоволство е да се слушаат Пралица и Висковиќ, може само нешто ново да научиш, а од нашите може само да заборавиш некои информации кои веќе си ги знаел. Единствената негатива е тоа што има многу кењачи што викаат како бе на српски слушаш, на македонски коментар имаш таму, бла бла....
Ако му се откупени правата и за Македонија, Телма немаше да ги пренесува мастерсите, оти нормално, ако веќе еднаш се откупено, немаш право да откупуваш уште еднаш..
Тоа така го најавуват тие дека за цел Балкан откупуваат, бидејќи се емитува Спорт Клуб секаде.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ако му се откупени правата и за Македонија, Телма немаше да ги пренесува мастерсите, оти нормално, ако веќе еднаш се откупено, немаш право да откупуваш уште еднаш..
Тоа така го најавуват тие дека за цел Балкан откупуваат, бидејќи се емитува Спорт Клуб секаде.
Тогаш зошто од MaxTV за Вимблдон ја затемнуваат сликата на B92, а на СпортКлуб ја оставаат. За Македонија правата за Вимблдон ги има Телма и SportKlub, барем до 2011 така, од годинава не знам дали ќе го пренесуваат Вимблдон бидејќи се нафатија за мастерсите и за сега " одлично " си ја вршат работата. :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
МТВ ќе ги пренесува гренд слемовите годинава :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Симон игра одлично, води 6-3 4-0 против Жил.

Долгополов исто така опасно го отвори првиот сет против Томиќ, 6-2. Во вториот е 3-3, Долгополов сервира одлично за сега :)
--- надополнето: 18 април 2012 во 12:05 ---
Жил Симон е првиот играч кој денеска прв си ја заврши работата, го совлада Португалецот Федерико Жил убедливо во 2 сета, 6-3 6-0.

--- надополнето: 18 април 2012 во 12:35 ---
Долгополов - Томиќ 6-2 5-7 6-1

Ѓоковиќ немилосрден за сега, 4-0 против Сепи.

А

Анноун

Гостин
Џокович и Типса победија по 2-0 лесно . Бенето (делумно) го изненади Мелцер . Симон за изненадување победи убедливо.

Играв на Хасета со 2..5 гема предност , навивајте за него против Фоњини после (y)

Член од
12 јули 2009
Мислења
119
Поени од реакции
60
Ееее.. Надал нема да велзи минус :S

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Белучи..:cuc:
Ама го плесна, нема да се свести долго време Ферер.

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Очекував отпор, дури и сет , ама и дека ќе го победи НЕ!
На Ѓоковик му се исчисти патот до полуфинале!

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Како играше Рафа денес? Ех ова училиште ме уби, да не може човек да погледне еден меч, ццц.

L

Löwe

Гостин
Како играше Рафа денес? Ех ова училиште ме уби, да не може човек да погледне еден меч, ццц.
Онолку колку што е потребно. Не се форсираше премногу, најверојатно заради тоа што му е прв меч после повредата. Неколку пати Ниеминен доаѓаше до 0-30, и после Рафа ќе убацеше во повисока брзина и ќе земи 4 поени по ред. Имаше Рафа и неколку неизнудени грешки нетипични за него ама сепак прв меч му беше..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom