Клик клак

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
Ве гледам чудни вие што се жалите. Колку години имате, 116? Па подобро да ми лупа дете секоја вечер под прозор со клик клак отколку да ми седат дома по фејсбуци, да седат со маусите во рака и да бројат убиства на кантер, да не се одвојуваат од Дота и слично!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аман!!!!!!!

Па има едно 15 год. како беа во мода.Стварно беше интересно да лупаш,али сега некако ме нервираат кога ги слушам.Може треба да си купам и ја едни, па да ме исфрлат од дома.

леее коа ке се соберат кај мене пред зграда едно 10 души со такви главата тупан.:Ѕ

Јас само прстите си ги кршев со нив и секогаш барав нови да ми земат демек со тие ке ми успее. Не е до мене бе! :nenene:

Го завладеав клик-клаков а.к.а ракаташот за едно 3-4 дена, ептен е драма, на сите им мавам на живци :))

Ги има и кај мене : )) не како порано...ама сепак колку-толку глеам тропаат децава : )))
Мене никогаш не ме бивало за овие...
тропалки ги викавме ние :)

Јас више собрав 4 од копиљациве у мало
оу 16 години, копиљациве од маало...
врати им ги скоту беден

иначе, труп сум, не знам да ги мавам
сум забораил ебате, има 10 години поминато

Пак се врати во мода деновиве. Ме чуди ова, дали се работи за некоја циклична верижна реакција, дали има некоја поврзаност со годишното време, дали се работи за рандом процес или нешто сосема друго. Си бара ова понатамошно истражување...

Сега пак влегуваат во шема. Сите мали деца имаат.

MАЛИ? Почнаа по средните школи да ги носат сега.Вчера кај другарче поминав во школо едно 20 ги видов во дворот сигурно ако не и поише.....По автобуси исто...

Пак се врати во мода деновиве. Ме чуди ова, дали се работи за некоја циклична верижна реакција, дали има некоја поврзаност со годишното време, дали се работи за рандом процес или нешто сосема друго. Си бара ова понатамошно истражување...
Или ја читнал некој темава, зел да ги тропа... вирусот се пренел и еве сме, а може повраноста е со ајварот :P

Леле ме излудува звукот. Кога ќе видам некој со клик клак ми иде да треснам неколку пати по глава за да престане. Звукот кој се прави со клик клакот ме прави агресивна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom