Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo,veke podolgo vreme me maci barem za mene eden seriozen problem.Se zaljubiv vo edna devojka za koja slusam losi muabeti, deka odela so drugi ,ali i pocesto ja gledam kako flertuva so drugi maski a zgora na se nekoj moj kolegi mi se falat deka ja dogovorile (mada mislam deka lazat) i se toa mene strasno me pogoduva.Probuvam veke nekoe vreme da ja zaboravam no sekogas koga ke ja vidam ne mozam da i odoleam. Se plasam ako prevzemam nesto pokonkretno i dokolku bi imal vrska(a mislam deka moze da bide) ke bidam povreden vo idnina, a podocna i ismean od drugite.Sakam da slusnam mislenje od vas kako bi postapile dokolku se naogjate na moe mesto ?
За жал некои жени којзнај колку да бидат атрактивни за тебе за твоите очи не треба да се сфатат сериозно, ако си емоционален тип би те советувал да не глумиш фраериште, во таков случај кратките врски, врски за секс или оне најт станд не се за тебе и девојки што флертуваат со 100 души не се за тебе

Zdravo,veke podolgo vreme me maci barem za mene eden seriozen problem.Se zaljubiv vo edna devojka za koja slusam losi muabeti, deka odela so drugi ,ali i pocesto ja gledam kako flertuva so drugi maski a zgora na se nekoj moj kolegi mi se falat deka ja dogovorile (mada mislam deka lazat) i se toa mene strasno me pogoduva.Probuvam veke nekoe vreme da ja zaboravam no sekogas koga ke ja vidam ne mozam da i odoleam. Se plasam ako prevzemam nesto pokonkretno i dokolku bi imal vrska(a mislam deka moze da bide) ke bidam povreden vo idnina, a podocna i ismean od drugite.Sakam da slusnam mislenje od vas kako bi postapile dokolku se naogjate na moe mesto ?

од тоа си патиме во животот другар...
1. оговарање на другите и тоа дека знаеме точно какви се, па уште каков глас ги бие низ град, што луѓе се приватно дрн дрн дрн
2. муабети од типот што би било кога би било т.е. нерешителност и двоумење па од таму самоубиецот на СЕ - претпоставките.

оди земи покани ја на пијачка, флертувај со неа, забавувај се, биди насмеан, помини најубаво на свет што знаеш. во иднина не ти препорачвам луѓето да ги осудуваш без да ги запознаеш.

на крај краева дури и најголемата нинфоманка да е ти сигурно нема да одиш да ја жениш туку ќе излезите на дејт.

многу мислење и двоумење не е на арно ;)

од тоа си патиме во животот другар...
1. оговарање на другите и тоа дека знаеме точно какви се, па уште каков глас ги бие низ град, што луѓе се приватно дрн дрн дрн
2. муабети од типот што би било кога би било т.е. нерешителност и двоумење па од таму самоубиецот на СЕ - претпоставките.

оди земи покани ја на пијачка, флертувај со неа, забавувај се, биди насмеан, помини најубаво на свет што знаеш. во иднина не ти препорачвам луѓето да ги осудуваш без да ги запознаеш.

на крај краева дури и најголемата нинфоманка да е ти сигурно нема да одиш да ја жениш туку ќе излезите на дејт.

многу мислење и двоумење не е на арно ;)
Проблемот е што типот сериозно ја сфаќа, иначе добра препорака излези па види како ти е со неа, и ти самиот заклучи дали вреди за нешто повеќе од забава остај другите што викат, ако не вреди помини си авантури со неа и крај на приказна

типот има проблем со overthinking, он не ни знае дали она го свиѓа и сака да излезе со него а си поставува вакви прашања.

Здраво дечки,
Ми се случуваат чудни работи, т.е.ми доаѓаат чудни мисли...
Постојано сакам да го прашувам дечко ми за претходните женски, шо како било, како се запознале, како им било, дали ги сакал итн...
И после тоа сум лута и тажна.
Не го изразувам тоа кон него пошо не сакам да се караме, ама така си заспивам.
Далу сум луда или да? o_O

Здраво дечки,
Постојано сакам да го прашувам дечко ми за претходните женски, шо како било, како се запознале, како им било, дали ги сакал итн...
Веројатно да, ниту мажите ниту жените не сакат да слушат за бивши...ако сакаш да расипиш врска зборувај постојано за бивши

Веројатно да, ниту мажите ниту жените не сакат да слушат за бивши...ако сакаш да расипиш врска зборувај постојано за бивши
Не ми е тоа целта :( заедно сме 3 години, и вака до сеа не сум правела, изгледа ми е период само :D

Здраво дечки,
Не си луда, жена си. Просечна.

Здраво дечки,
...тоа значи дека имаш комплекс нижа вредност, немаш самопочитување и не си воопшто сигурна во себе, замисли обратна улога ТОЈ да те праша за твоите дечковци ( што чисто се сомневам дека воопшто си ги имала) и ти да си принудена да му кажеш што си правела со нив, дали си ги сакала??? м? :neetaka:
би му рекла и како тој би се чувствувал? :несвест:
мој совет, штом тој ти е дечко, значи чувствува нешто за тебе и ТИ си нешто повеќе од другите девојки што ги познава или што ги симатизира, зарем тоа не ти е доволно да бидеш среќна и да не мислиш на такви глупости за негово минато и да се сконцентрираш на ваша иднина ? :pipi:

Здраво дечки,

Не гледам причина да прашуваш за бивши. Едноставно, само можеш да се нервираш, арно нема да е секако.
Помини си ја фазата што побрзо.

...тоа значи дека имаш комплекс нижа вредност, немаш самопочитување и не си воопшто сигурна во себе, замисли обратна улога ТОЈ да те праша за твоите дечковци ( што чисто се сомневам дека воопшто си ги имала)

Извинете, експертизо на секоја ебана тема на форумов, али ај оладете, ипак празници идат, да не се труеме со срања многу.

Последно уредено:
Здраво дечки,
Пааа... Не си луда, ама ако продолжиш ќе бидеш. Има надеж за тебе, ако престанеш да го напињаш. Минатото е минато со причина.

Проблемот со вас жените е дека сите сте исти, иако и го зборите ова. Ве чеша газот и ќе почнат бубачките да ви работат само кавги да правите:icon_lol:
Да. Имаше еден тип на форумов, идеше со една неарна, таа цело време го масираше за бившите девојки. Па уште и го натерала да хакнува туѓи фиби профили, на еден мој другар. Иначе добар и искулиран е дечкото, требаше мамата да им ја ебе на двајцата за таа глупост.

Проблемот со вас жените е дека сите сте исти, иако и го зборите ова. Ве чеша газот и ќе почнат бубачките да ви работат само кавги да правите:icon_lol:

Ти па еден искусен за жени... Затоа те возеле до месечината и назад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom