Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ако три пати у 7 дена само дае некој изговор коа ќе побарам да се видиме има ли поента уште да се замарам со неа??

ne bidi naporen
mozda uci ispitna e momentalno
nekad lugjeto 7 dena ne se tusiraat u fevruari ispitna
manjebitno pricinata

3 pati u 7 dena e zamaranje da prasuvas
chill

ne bidi naporen
mozda uci ispitna e momentalno
nekad lugjeto 7 dena ne se tusiraat u fevruari ispitna
manjebitno pricinata

3 pati u 7 dena e zamaranje da prasuvas
chill

Јас кога возев камион и по 10-11 дена не сум се бањал.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не знам зш му се смеете на Black Hok, таа е таа реалност, нема ништо срамно. Има дежурства кај доктори од по 36 часа што се на нозе, без сон, не па да се бањаат. Затоа и се оние дезодоранси од по 72 часа само првиот коментар на македончето е увек, за да не се бања купува ххххх

Не знам зш му се смеете на Black Hok, таа е таа реалност, нема ништо срамно. Има дежурства кај доктори од по 36 часа што се на нозе, без сон, не па да се бањаат. Затоа и се оние дезодоранси од по 72 часа само првиот коментар на македончето е увек, за да не се бања купува ххххх

Не само дежурства, имало комплицирани операции по 20-тина часа што траат, ама остај ги, деца па ти. На Македончето и една вреќа пари да му дадеш мана ќе најде оти парите биле во вреќа а не во куфер.

После да не се лутиш ако те викаме небањат. hh

Друго е 20, 36 па и 48 саати поради дежурство, екскурзија или нешто слично, ама 11 дена бе [emoji23]
Највеќе два дена телото може да издржи без вода. Ама ете има научени и по 11 дена кои мислат дека дезодорансот ќе ги заштити. :D

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Друго е 20, 36 па и 48 саати поради дежурство, екскурзија или нешто слично, ама 11 дена бе [emoji23]
Највеќе два дена телото може да издржи без вода. Ама ете има научени и по 11 дена кои мислат дека дезодорансот ќе ги заштити. :D

Бог да чува со глупостиве што ги тресеш, од сега нема да пијам вода туку само ќе се бањам зошто телото впива вода:tapp:

Ај кажа за пиење, туку за бањање. Два дена и толку, после телото само си бара вода. Иначе вие ако сакате и 22 дена не се бањајте. [emoji16]

Da cekas vo Ungarija vo magacin I da te motaat deka robata ne e spremna ke vidis kako e. Ne e deka mene mi odgovaralo, tuku ednostavno nemas kade da se banjas.

Ај кажа за пиење, туку за бањање. Два дена и толку, после телото само си бара вода. Иначе вие ако сакате и 22 дена не се бањајте.
emoji16.png

и јас така за малце ќе дехидрирав, па ме фрлија во базен да ме вратат во живот пошто телото ми бараше вода.

Ај кажа за пиење, туку за бањање. Два дена и толку, после телото само си бара вода. Иначе вие ако сакате и 22 дена не се бањајте. [emoji16]

Веза нема, пречесто бањање и изложување на средства за хигиена и топла вода ја суши кожата што придонесува до појава на акни итн. Ако више идеме стрикно на здравствени бенефити и штети од често туширање.

Дури и идат до таму дека причината заради лошата миризба кога се потиш е самото туширање

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4151484/Is-showering-day-BAD-you.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom