Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
ДаАко три пати у 7 дена само дае некој изговор коа ќе побарам да се видиме има ли поента уште да се замарам со неа??
ДаАко три пати у 7 дена само дае некој изговор коа ќе побарам да се видиме има ли поента уште да се замарам со неа??
ne bidi naporenАко три пати у 7 дена само дае некој изговор коа ќе побарам да се видиме има ли поента уште да се замарам со неа??
Јас кога возев камион и по 10-11 дена не сум се бањал.ne bidi naporen
mozda uci ispitna e momentalno
nekad lugjeto 7 dena ne se tusiraat u fevruari ispitna
manjebitno pricinata
3 pati u 7 dena e zamaranje da prasuvas
chill
a koga ne vozis kamion ne se banjas voopstoЈас кога возев камион и по 10-11 дена не сум се бањал.
Ni se banjam ni se bricam.a koga ne vozis kamion ne se banjas voopsto![]()
Не само дежурства, имало комплицирани операции по 20-тина часа што траат, ама остај ги, деца па ти. На Македончето и една вреќа пари да му дадеш мана ќе најде оти парите биле во вреќа а не во куфер.Не знам зш му се смеете на Black Hok, таа е таа реалност, нема ништо срамно. Има дежурства кај доктори од по 36 часа што се на нозе, без сон, не па да се бањаат. Затоа и се оние дезодоранси од по 72 часа само првиот коментар на македончето е увек, за да не се бања купува ххххх
Бог да чува со глупостиве што ги тресеш, од сега нема да пијам вода туку само ќе се бањам зошто телото впива водаПосле да не се лутиш ако те викаме небањат. hh
Друго е 20, 36 па и 48 саати поради дежурство, екскурзија или нешто слично, ама 11 дена бе
Највеќе два дена телото може да издржи без вода. Ама ете има научени и по 11 дена кои мислат дека дезодорансот ќе ги заштити.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Сериозен си со ова?Највеќе два дена телото може да издржи без вода.
Da cekas vo Ungarija vo magacin I da te motaat deka robata ne e spremna ke vidis kako e. Ne e deka mene mi odgovaralo, tuku ednostavno nemas kade da se banjas.После да не се лутиш ако те викаме небањат. hh
Друго е 20, 36 па и 48 саати поради дежурство, екскурзија или нешто слично, ама 11 дена бе
Највеќе два дена телото може да издржи без вода. Ама ете има научени и по 11 дена кои мислат дека дезодорансот ќе ги заштити.
и јас така за малце ќе дехидрирав, па ме фрлија во базен да ме вратат во живот пошто телото ми бараше вода.Ај кажа за пиење, туку за бањање. Два дена и толку, после телото само си бара вода. Иначе вие ако сакате и 22 дена не се бањајте.![]()
Веза нема, пречесто бањање и изложување на средства за хигиена и топла вода ја суши кожата што придонесува до појава на акни итн. Ако више идеме стрикно на здравствени бенефити и штети од често туширање.Ај кажа за пиење, туку за бањање. Два дена и толку, после телото само си бара вода. Иначе вие ако сакате и 22 дена не се бањајте.