До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Фина дискусија... во глобала се што не ни чини да го запалиме, затвориме и да не го гледаме?
Така ми оди идејата за слобода на говор тука... :)

А да воведеме шеријатски закони на подфорумот (христијанството е премногу меко во овој поглед)?
Кој не е дел од мнозинството, ќе мора да плаќа данок или „под нож“ сите негови идеи ќе бидат бришани и казнуван бидејќи ќе биде „неверник“ според новиот закон што го предлагаат тука.. како што вели @asdasd5645 кој што сеуште го вежба својот сарказам на форумов :)

Мислете малку пред да се обидувате да пробувате сарказам :)
И тоа е уметност, треба да се знае како.

Ајде сега одете муабетете за религиите, верувањата, ритуалите, празнувањата, симболите... нормално, ако воопшто имате идеја за ова набројаното, било што... :)
Бидејќи религиите не се само 3 дена во годината и со доаѓање да напишете среќен празник на подфорумот.
Автоматски споено мислење:

Хахаха јас појма немам од темите?

Па гледаш чист окултизам е ова....треба да се забрани ова со закон
Религиите кои се егзотерија, за мноштвото произлегуваат од езотериските учења... а знаеш што значи езотерија, напишавме на една тема каде што дојде да мудруваш таму без некоја основа.

П.С. И закани дури и на зезање - не е паметно. Да внимаваме и да не се губиме.

Последно уредено:
Не те разбирам од каде виде и протумачи дека вежбам сарказам?
Зарем на сарказамти личи ова?
Окултизам да шириш ....нормално е тоа?
Тие што ширеле окултизам оделе директно под мач ! :pos: :pos: :pos:
Ти се заебаваш....овде

Не те разбирам од каде виде и протумачи дека вежбам сарказам?
Зарем на сарказамти личи ова?
Окултизам да шириш ....
Што сакаме, тоа шириме на форумов во граници на правилата на игра... секој шири нешто ;)

Или твоево е сарказам или непознавање на темите...
Ако сакаш ти шири некоја религија (ако сметаш дека има сеуште потреба да се шири било што од религиите), јас не ширам окултизам бидејќи тоа е апсурд, да се шири нешто тајно. Јас само се интересирам за тоа и знам по нешто, па затоа пишувам и најчесто споделувам видеа и книги :)

Ваквите твои обвинувања ме носат да заклучам дека си само саркастичен...

Тоа што шириш и промовираш ти е црна магија и слични магиски работи а за такви работи се оди под мач !

Тоа што шириш и промовираш ти е црна магија и слични магиски работи а за такви работи се оди под мач !
Значи намали со закани, веќе доби казнени за претходни вакви испади.
Си кажа дека не сакаш езотерија, оди читај што те интересира и дискутирај за тие нешта - едноставно е....

Ако имаш за езотеријата нешто против, оди на темите и пишувај,дебатирај зошто така мислиш како што мислиш.
Никој не ти забранува.

За да не бидете казнети за офтопици и навреди - само ќе избришеме непотребната дискусија.
Кажано е што имате, одговорено ви е - понатаму, има соодветни теми - одете таму и кршете ги копјата :)

И бидејќи многу добро ги разбирате религиите, одете да дискутирате на темите. Ајде... и јас ќе ви се придружам, нормално :)

Овај па овај уште ќе казнувал на полумртов форум кај што не го чита никој освен домашните хахахахаххаха, да не беше смешно ќе беше тажно, а можда и е.

Sektashu...abe go umre forumov....ebati egoto tvoe golemo
Мене ми се обраќаш? :sneaky:
Одмини ме и наместо мене да ме заморуваш, оди пишувај на некоја тема што имаш да кажеш (или отвори тема)...
А ако немаш туку целта е да навредуваш, туркај си гревовите по патот ајде, помина времето на вакви глупости пишување...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom