Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nema problem billa bong za se ke te izvesti sala maalaaaaaa:salut:FA напиша:Ajde koga ke znaete so bilo kako bilo pisete !![]()
aerodromka напиша:nema problem billa bong za se ke te izvesti sala maalaaaaaa:salut:
не чекај од мене Аеродромкава се заебава чекај од неа Итар Пејо или Радикал Бој :helou:FA напиша:E ajde ok togas![]()
se salev se nadevam deka ne se lutisBilla Bong напиша:не чекај од мене Аеродромкава се заебава чекај од неа Итар Пејо или Радикал Бој :helou:
Billa Bong напиша:не чекај од мене Аеродромкава се заебава чекај од неа Итар Пејо или Радикал Бој :helou:
a koj prasuva?FA напиша:Hehe znam deka se zaebavaGo znam "Radical Boy" i imam zboreno so nego, nego prv bi go prasal, samo onaka pisav ovde
Btw aerodromka = dziki?
не бе зашто да се љутам иначе чекам одговор овие денови:helou:aerodromka напиша:se salev se nadevam deka ne se lutis:smir: !! ke bidete site izvesteni do krajov na nedelava :helou:
МСН постои:helou:FA напиша:Pa ne me znaes 100% inace Stefan se vikam, te imam videno na mnogu utakmici na MZT i na hi5 isto, pa koga vidov tuka "aerodromka" (zenski rod) na tebe prva pomisliv![]()
Ili Yahoo sto jas licno poveke go sakamBilla Bong напиша:МСН постои:helou:
a od kaj pa imeto mi go znesFA напиша:Pa ne me znaes 100% inace Stefan se vikam, te imam videno na mnogu utakmici na MZT i na hi5 isto, pa koga vidov tuka "aerodromka" (zenski rod) na tebe prva pomisliv![]()