Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde koga ke znaete so bilo kako bilo pisete ! :)

Billa Bong напиша:
не чекај од мене Аеродромкава се заебава чекај од неа Итар Пејо или Радикал Бој :helou:
se salev se nadevam deka ne se lutis:toe: :smir: !! ke bidete site izvesteni do krajov na nedelava :helou:

Billa Bong напиша:
не чекај од мене Аеродромкава се заебава чекај од неа Итар Пејо или Радикал Бој :helou:

Hehe znam deka se zaebava :) Go znam "Radical Boy" i imam zboreno so nego, nego prv bi go prasal, samo onaka pisav ovde :)

Btw aerodromka = dziki?

aerodromka напиша:
se salev se nadevam deka ne se lutis:toe: :smir: !! ke bidete site izvesteni do krajov na nedelava :helou:
не бе зашто да се љутам иначе чекам одговор овие денови:helou:

Pa ne me znaes 100% inace Stefan se vikam, te imam videno na mnogu utakmici na MZT i na hi5 isto, pa koga vidov tuka "aerodromka" (zenski rod) na tebe prva pomisliv :P

FA напиша:
Pa ne me znaes 100% inace Stefan se vikam, te imam videno na mnogu utakmici na MZT i na hi5 isto, pa koga vidov tuka "aerodromka" (zenski rod) na tebe prva pomisliv :P
МСН постои:helou:

FA напиша:
a od kaj pa imeto mi go znes :toe: i sledniot pat koga ke me vidis da dojdes i da se prestavis koj si i sto i ok? ;) ili ubaci mi se vo prijateli na hi5 ili mail daj mi ke ti se ubacam

Ete ti se "ubaciv" na hi5. :P

Зошто бе не влеговме во 4-те најдобри:icon_roll ми се оди на натпревари ми се навива:(

Pa mnogu sme jaki, pa si rekoa ovie daj ovaa godina da ne ideme u Playoff da im dademe sansa na drugive klubovi malce i taka.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom