Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
''Hе мора да ми кажете да си идам сам си поднесов оставка
сега нејдете си нов лопов имам еден живот пола го дадов на МЗТ
нека го сака некој МЗТ брем пола како моите деца''

sms порака пратена лично од него ја виов со свои очи(мада со него не се знае) да не го знеш ке те фати жал!!!

itar pejo напиша:
''Hе мора да ми кажете да си идам сам си поднесов оставка
сега нејдете си нов лопов имам еден живот пола го дадов на МЗТ
нека го сака некој МЗТ брем пола како моите деца''

sms порака пратена лично од него ја виов со свои очи(мада со него не се знае) да не го знеш ке те фати жал!!!
i ja dobiv informacijata uste vecera i so jane pravaev muabet i mu vikam stvarno li e ova za dragi i mi vika ja znam samo za aco dragi nisto ne spomna!!!!!!neznam dali mozam da mu verumam na toa kopile mnogu ne ima lazeno toa e problemot

"vcera mu se javivme na dragi i mu vikam:"dragi podnese ostavka.on vika koe na telefon ja abe kazi dali podnese on da da ja odlicno i mu spustiv bar toa kazue nesto deka ke se smenat konecno vreminjata.DAJ BOZE".

aj da vidime

aerodromka напиша:
"vcera mu se javivme na dragi i mu vikam:"dragi podnese ostavka.on vika koe na telefon ja abe kazi dali podnese on da da ja odlicno i mu spustiv bar toa kazue nesto deka ke se smenat konecno vreminjata.DAJ BOZE".

aj da vidime
Сите си отидоа бе Петровиќ,тој Драги сеа да се донесен некој подобар тренер за следната година

Billa Bong напиша:
Сите си отидоа бе Петровиќ,тој Драги сеа да се донесен некој подобар тренер за следната година
dragi ne e trener

Афери се! Не поднесол оставка. Како е можно ниеден играч да не го знае тоа, а Драги да поднесол оставка. Башка оваа му е 35 оставка јас само додека памтам. Така да, јас сум пак песимист за работава

Radical Boy напиша:
Афери се! Не поднесол оставка. Како е можно ниеден играч да не го знае тоа, а Драги да поднесол оставка. Башка оваа му е 35 оставка јас само додека памтам. Така да, јас сум пак песимист за работава
lele i ja mislam taka ic ne mi e za veruvanje dragi

pretsedatel,direktor,sprtski direktor se se dragi u mzt u glavno

aj itar pejo ako mozes da mi dades informacija ako ne padne dragi sto ke se desava???? dali ke se sobirame nema da se sobirame itn itn? polagam utre i neznam glavat kaj mi e i se nemam so nikoj slusnato

fala odnapred :)

Поима немам ке смислат нешто креативни дечки се како и да е ова не смее да продолжи!!!!

itar pejo напиша:
Поима немам ке смислат нешто креативни дечки се како и да е ова не смее да продолжи!!!!
ne se somnevam vo nasite kreativci :)

Абе што бидна си отиде тој Драги

Оставка најавил и директорот Драган Панковски, па затоа наредниве денови ќе се одржи состанок на кој ќе се зборува за иднината на клубот.

ke imali godpod i za nas!!!!!!!

aerodromka напиша:
Оставка најавил и директорот Драган Панковски, па затоа наредниве денови ќе се одржи состанок на кој ќе се зборува за иднината на клубот.

ke imali godpod i za nas!!!!!!!
Ај нека си отиде овој и да се најде нов подобар и во ново руво од следната година да газиме све пред себе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom