Never Been Kissed

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
Sea go simnuvam filmov.. ke go gleam pa ke pisam komentar okolu ovaa tema :

Не сум го гледала филмот ама сум го почуствувала бакнежот и тоа повеќе пати но само со една личност.Со др ни приближно не.

Мене само со насмевка ме утепа, а уште да ме бакнеше...:nesvest:

Уфф даа, и то баш пред некој ден пред да си одам дома. После то не знаев кај сум, едвај се качив по скали, ми се чинеше дека летам. Не дека претходните бакнежи со дечко ми не биле wow, ама овој беше многу посебен. Прекрасно чувство. :girlinlove:

кога ќе се сетиме на првиот наш бакнеж,и на двајцата ни се вртеше во главата пред,за време на,и после бакнежот.само што не од бакнежот,од алкохолот кои го имавме консумирано и двајцата.од него немавме ни чувство према бакнежот.де-денес се караме кој прв навалил.а и двајцата не сме сигурни

Почетокот на Јануари оваа година:pipi:
Два бакнежи еден по друг кои стварно ме оставија без здив.Мислам дека и прв пат имав и пеперутки во мевов,некако ко на седмо небо да сум се чувствував па дури и очиве ги затворив!:back:

Ова чувство го имав повеќе пати со личноста со која сум во врска . Едноставно некој бакнежи ме водат до таква нирвана и благосостојба што се дури оргазмични (не буквално) .
Најдоброто чувство во светот ми беше тоа.
Сеуште ми се случува ... :)

Па.. буквално како што опишавте.. бакнеж кој го сопира времето.. не сум имала..
Али еден беше приближно таков...
Преубаво беше чувството... После тоа цел ден мислев на бакнежот и чувствував пеперутки во стомакот... Прекрасно беше....

Never Been Kissed според описот тука го разбирам како женски тинејџерски феномен, последица од премногу љубовни филмови во глава и како таков е нормална појава за посочената возраст и нема ништо негативно :baeh:

А сосема нормално дека разни бакнежи, различна перцепција, посебни реакции..

аман бе чупиња толку нервози и припаѓања од бакнеж?!?!
еми да ве излижи некој душа ќе испуштите.

Не сум го гледала филмот, но имам искусено нешто слично такво...запре времето, пеперутки во стомак...ах божествено:pipi:

jas mislam deka toa e samo do nasata psiha kako ke go doziveeme baknezot.obicno ako si zaljuben/a go dozivuvas baknezot poemocionalno otkolku samo koa se smuvas so nekoj/a.sepak ima isklucoci:toe:

ovaka koa gledam iskreni mashki shto ne se plashat da priznaat takvi stvari...braos be bratche primer si za drugite;)
jas ne gledam pricina zs maskite da se sramat da priznaat takva rabota nema veza so i maskite imaat cuvsva kako i zenskite i sakaat nekogo isto yaka mnogu:smir::smir::smir:

Шо знам, бакнеж ко бакнеж, некои се повеќе умешни во тоа, некои помалку, а тоа како ќе го доживееш веројатно највеќе зависи од твојата перцепција за човекот, значи ако партнерот ти го превртува светот наопаку, нормално дека бакнежите (како и се останато) со него ќе ги доживуваш како најинтензивни...

Мене лично, ме нема дрмнато маж со својот бакнеж. Мислам, имало добри моменти, потреба за уште, ама да се шекнам особено не. Веројатно треба да се преиспитам?:pos2:
Јас таков бакнеж му дадов на еден мој дотичен... Ми вика, леле ме полазија морници до малото прсте на ногава! И бараше да седне. И седна и се објасни дека така не се почувстувал никогаш. Ете, барем јас сум довела некој до таков момент. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom