Never Been Kissed

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ова значи дека никогаш се немам бакнато?:nesum:

Ми се има случено да ми се допаѓа многу бакнежот, да ми биде фино, да сакам пак и пак и пак...да ми се сврти светот под нозе?
Ноуп, невр хепнд.

Тоа е индивидуална работа.

Noup... i jas togas se definiram kako never been kissed :pipi:
Ni blisku do takov baknez :(

Pa me zaebavte ...ja mislev temava za nekoi devici im treba strucna pomosh ono da ti bilo placipickarski muabet cmok cmok zapira vremeto ... da bilo taka luge non stop ke se ljubat i nikad nema da ostarat posto vremeto ke zapre ...e svasta znaci

Хм, го немам гледано филмот, но сепак мислам дека знам отприлика за каков бакнеж се работи и за жал немам искусено таков бакнеж од кој ќе се изгубам, ќе ми се стресат колената и од кој нема да знам каде се наоѓам.
Сум имала прекрасни, романтични, најубави на свет бакнежи во кои сум уживала, но бакнеж кој ми го одземал здивот, не.
Всушност имаше еден приближно таков, ама не во целост.

не сум го гледала филмот,ама отприлика знам за каков бакнеж се работи.
само со еден човек сум почувствувала приближно таков бакнеж,мислам дека траеше цела вечност,тотално заборавив каде сум и колку време помина,ама не ми текнува дали останав без здив и дали ми се стресоа колената.
значи сум имала нешто приближно на тоа

Таков бакнеж денес имав.. ама за жал во сон, мислам дека такви магични мигови.. иделни.. многу ретко се доживуваат.
...посакав да трае вечно...

Филмот не го иам глеано, ама знам за каков бакнеж се работи. Значи, сум имала таков бакнеж и чувството е прекрасно.:pipi:

го неам глеано филмот ама ќе го гледам, а дали ми се има десено такво нешто, да од првиот бакнеж, посебно првиот бакнеж со мојата најсакана личност буквално не знаев кај сум, а и секогаш летам и не знам кај сум

сум го гледал фимлот и добар е....и сеуште не сум имал таков бакнеж, а се надевам дека ке имам наскоро :vozbud:хехехе

не сум имала таков бакнеж што ке ме вивне до небото да незнам каде сум и да ми го одземе здивот..сеуште не се нашол таков "Техничар"кој ке направи да се чуствувам така..но сепак сакам што поскоро да го доживеам..и да видам какво е чуството,и јас се прогласувам како never been kissed..а да..и ке го гледам филмот..интересен наслов има:pipi:

Траеше помалку од 5 сек а ми го смени светот, срцето мислам дека ми го слушаа сите во друагата соба, ми се прекинаа нозете, ми поминаа морници по цело тело.... Практично се изгубив, и ни после не можев да се средам:)

За жал немам уште доживеано таков бакнеж,а би сакала.Немам доживеано ни убав бакнеж,се шо ми биле,биле bad kissers за жал,така да сакам прво убав бакнеж да осетам,па после прекрасен :)

Сум имала таков бакнеж еднаш...ама мислам дека не беше максимумот,може и подобро....го очекувам најдобриот во скоро време:pipi:

abe baknez za da mi zapre vremeto ili da mi se svrti uste ne sum imala :P ali imalo eden epten jako ljubese :P toj bi go odvoila da me bacne uste ednaska da me potseti :P

Даааа бе,ми се има десено.
И светот и планетите и целиот универзум се вртеше.
Ама мислам дека не беше до бакнежот,туку до травата,али не сум сигурен...:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom