Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би ти платил 50 Евра ,ако ја продаваш.Требаше да ја видам повторно вчера за да ми текне...
Имав заборавено дека баба ми има розева јамболија. Не црвена избледена, туку оригинал розева... И не е крута како овие обичниве, ткаена е од некаков пофин материјал, не боцка толку и има некаков чуден отсјај...
Како не ја сликав...
Crveni zeleni i portokalove nejkamProdavam jamboli razni golemini i boi . cenite se povolni . Jambolite se novi nekoristeni od volnen materijal i racno tkaeni . Ceni vo poraka.
Прегледај го приврзокот 161185
Два шифоњера и немам поим дали досега ги изеле молцитеАјде сега секој овде да си каже кој колку јамболии има дома и дали презедовте мерки против молците да не ги измолаат. Со колку јамболии спиете на зима, и дали не ве чешаат тоа ресите по лице навечер....
Попрво ќе се скапат одколку мајка ми некогаш да ги продаде,Ako imate dobro zacuvani i za prodavajne ,kazete
Edno belo i kafeno. Vi posav poraka .Crveni zeleni i portokalove nejkam
Drugo se moze ,kolku i kakvi boi imate?
И кажав на мајка ми дека има луѓе кој сакаат да купат јамболии и ми вика “ете гледаш дека народот сака да ги има, а вие се живо сакате да продадете, оди земи си една и покриј се да не мрзнеш“Ako imate dobro zacuvani i za prodavajne ,kazete
Belata jambolija 1500.Prodavam jamboli razni golemini i boi . cenite se povolni . Jambolite se novi nekoristeni od volnen materijal i racno tkaeni . Ceni vo poraka.
Прегледај го приврзокот 161185
имам неколку бели...САКАШ ли да ги имаш.Ako imate dobro zacuvani i za prodavajne ,kazete