Inception (Можни спојлери!)

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Ја го чекам филмов заради Ellen Page, а тематиката не ме воодушевува баш :)

Али ипак ке се стрпам за едно 2-3 месеци кога ке поминат имрепсиите и депресиите за филмов ,некаде на есен некоја врнежлива сабота би било перфектно време за гледање .

сепак ќе чекам додека излезе на убава слика за гледање, а не да гледаме снимка каде се гледаат глави.

http://www.amazon.co.uk/Inception-Blu-ray-Leonardo-DiCaprio/dp/B003NE4V3C/ref=amb_link_157090247_3?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=auto-sparkle&pf_rd_r=0KSVHKB3F31JE5N3YKHX&pf_rd_t=301&pf_rd_p=204554707&pf_rd_i=inception

Ќе направам При-ордер, бидејќи ко што гледам одговорните особи од кино одделот во Рамстор немаат намера да го носат во догледно време, а на торент во хд-двдр не излага во следните 2 месеца.

Се емитува и на Имакс што опција е и до Софија да тркнам.

Филмот не може да биде глуп, бил замислен ко глуп филм али после Нолан го препраил во хеист сајфај акционен :)

Филмот нема заработка wow!, едвај сто милиони за недела дена. Може и ќе го биде.:D

http://www.amazon.co.uk/Inception-Blu-ray-Leonardo-DiCaprio/dp/B003NE4V3C/ref=amb_link_157090247_3?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=auto-sparkle&pf_rd_r=0KSVHKB3F31JE5N3YKHX&pf_rd_t=301&pf_rd_p=204554707&pf_rd_i=inception

Ќе направам При-ордер, бидејќи ко што гледам одговорните особи од кино одделот во Рамстор немаат намера да го носат во догледно време, а на торент во хд-двдр не излага во следните 2 месеца.

Се емитува и на Имакс што опција е и до Софија да тркнам.

Филмот не може да биде глуп, бил замислен ко глуп филм али после Нолан го препраил во хеист сајфај акционен :)

Провери убаво, затоа што последно што прочитав од Софија од Cinema City дека таму се емитува во 2D, во IMAX е само во одбрани кина низ светот, затоа и нема некоја асална заработка досега.

Не ти ја сфаќам логикава.

Провери убаво, затоа што последно што прочитав од Софија од Cinema City дека таму се емитува во 2D, во IMAX е само во одбрани кина низ светот, затоа и нема некоја асална заработка досега.

И јас тоа прочитав, дека филмов ќе се емитува во неколку ИМАКС сали, незнам за во Софија конкретно, ќе проверам и таму и за во Солун.

Inception has been digitally re-mastered into the unparalleled image and sound quality of The IMAX Experience®, providing the world's most immersive movie experience.

Не ти ја сфаќам логикава.

How to Train Your Dragon - пројдоа више од 3 месеци уште абер нема. Во секој случај 20тина евра за блуреј тврда копија се исплати без разлика на тајмингот на нарачката.

Од кубење коси до гласови на IMDB и заработка како мерка за квалитет, филмот го доживува својот турбофолк оргазам. I'll be back, откако ќе го гледам.
И, ДиКаприо ќе го глуми Хувер?
jedgarhoover.jpg

*facedesk*

Вака на прва топка изгледа стварно привлечно филмов.Посебно ми се допаѓа актерската екипа,особено кога видов дека Џилиан Марфи глуми една од улогите во филмов.

Од кубење коси до гласови на IMDB и заработка како мерка за квалитет, филмот го доживува својот турбофолк оргазам. I'll be back, откако ќе го гледам.
И, ДиКаприо ќе го глуми Хувер?
jedgarhoover.jpg

*facedesk*

Конструктивен оф-топик: Значи нема врска како изгледал Хувер кога остарел, можеби Леонардо ќе ја портретира неговата младост, почетоците, како се пробил, башка маските чуда прават... :smir:

Битна е глумата. :)

За глума на Хувер одма ми текна на Eastwood.. Кој би знаел зошто..

За глума на Хувер одма ми текна на Eastwood.. Кој би знаел зошто..

Ентони Хопкинс, мој пик :)

Иначе мене ме радува, што во филмот глуми Елен Пејџ, маестрална нова глумица!

Ентони Хопкинс, мој пик :)

Иначе мене ме радува, што во филмот глуми Елен Пејџ, маестрална нова глумица!

Moжеби поради физичката предиспозиција. Дебелината да потсеќа.
Но Иствуд има својствена арогантност, што никој не ја доловува.

А Пејџ, секоја чест, цела недела не ми излезе од глава Хард Кенди. Поштувам глумата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom