Машки фризури/интересни фризурчиња !!

• Креатор на темата Креатор на темата Petarch0
  • Време на започнување Време на започнување
еве некои убавки

mens-hairstyles-picture-005.JPG

И? коментар?

ммммммм :back:

Абе брат мавни си се 2 и да не се секираш,сабајле и лице и глава можеш во исто време да миеш,ја на пример летно време секогаш 2-3 ја шишам а инаку си правам една фризура од бекам.
Е овааа :)frz.jpg

Абе брат мавни си се 2 и да не се секираш,сабајле и лице и глава можеш во исто време да миеш,ја на пример летно време секогаш 2-3 ја шишам а инаку си правам една фризура од бекам.
Е овааа :)Прегледај го приврзокот 32597
e тука веќе се е јасно ја носев нешо како оваа 4 години средно и сеа у лето се бапнав кец нешо како ова подоле
New+hot+David+Beckham+Buzz+Hairstyles+2010.jpg

znachi vaka , jas si imam zamisleno kako sakam .. da se strizham ama sakam da mi pokazhite slika , oti nigde ne mozham da najdam... :S Sakam da da istrizham kratko a od po stranite za nijansa da bide pokratko ... dajte nekoja slika i posle da ja prefrlam vo mob i da my pokazham na to frizerishteto :D

Овака си се мавнав 2ка пред една недела, лани зимото ја носев овака, сега пак почнав, и наредно време не планирам да сменам стил, ќе си го посетувам берберот на 3-4 недели, и покрај тоа што не треба да се замарам со гел најдобро ми стои пократка.

Овака си се мавнав 2ка пред една недела, лани зимото ја носев овака, сега пак почнав, и наредно време не планирам да сменам стил, ќе си го посетувам берберот на 3-4 недели, и покрај тоа што не треба да се замарам со гел најдобро ми стои пократка.

И јас летото се мавнав кец и не планирам да менвам фризура, нема подобро од кратка коса...

Нема ништо подобро од двојче, јас од ко се мавнав така пред 3 години ја немам менато.:)

Нема ништо подобро од двојче, јас од ко се мавнав така пред 3 години ја немам менато.:)

Ок си е двојче , ама не е тоа фризура , двојче и кондураџија може да те стугне :pos:

Ајде бе педерски фризури да ти ебам дури и кец на Бекам педерски изгледа....

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom