Уругвај - Германија|Меч за трето место| 10.07.2010 |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои третото место?

• Вкупно гласачи
    19

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.612
Како е можно 20 мин пред почетокот на мечов никој да нема напраено тема за мечот за третото место на овогодинешното светско првенство!?Епа ајде еве ви тема,меч за трето место меѓу Уругвај и Германија.Германија испадна од Шпанија во битка за финалето,а Уругвај испадна од Холандија.Очекувам само добар фудбал,друго ништо не ми е важно...
:helou:

Butt - Boateng, Friedrich, Mertesacker, Aogo - Khedira, Schweinsteiger, Jansen - Müller, Özil - Cacau

:kesa:Klose не игра...

А и Крос и Марин што треба да направат шанса да добијат...

ебате формацијата, ниту ќе го гледам натпреварот...

Боби[Мкд];3666505 напиша:
Butt - Boateng, Friedrich, Mertesacker, Aogo - Khedira, Schweinsteiger, Jansen - Müller, Özil - Cacau

:kesa:Klose не игра...

А и Крос и Марин што треба да направат шанса да добијат...

ебате формацијата, ниту ќе го гледам натпреварот...

Зашто? :helou:

Тепа Германија октоподот така рече ! :vozbud:

Одличен фудбал,добри голови,шанси,акции,пресврти.:tv:

Ми мириса на гол на Германија при крајот!

Само не ми е јасно кој кур го игра дрвово Кислинг, а не му дава шанса на Марин!?

Леле човече Форлан еј! Јас да сум ко Блатер би го прогласил за МВП како круна на кариерата. За Снајдер и Виља ќе има уште 1-2 првенства.

Немаа среќа Уругвај :(:(:(

Каков само натпревар беше ова, да ти е мерак да гледаш. Еден куп голови и интересни моменти, требаше репер да им биде ова на другите репрезентации како се игра на едно СП. И многу ми е жал за Уругвај играа многу добро, а сепак загубија на крајот. Форлан беше права ѕверка и криво ми беше кога погоди пречка на крајот. Ама тоа е немаа среќа, сепак и 4то место е добар успех за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom