Германија - Шпанија * 1/2 финале на Светското Првенство *

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе влезе во финалето?

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
Педро салата ги правеше, една згрешил и ајде не е за прва постава. Немате врска. Па и јас не би му додал на Торес, ебате трупот.

Оф мори мајко и на ваква игра ќе се јави некој да се враќа 30 години наназад и да мрчи- страшно :)

Туку... :vozbud::vozbud::vozbud:
Españaaaaa vamos por la victoriaa :vozbud:

bravo za spanskata barsa :)
sega moze da se branat kolku sakaat germancite :):)

P.S.blaster dobro me nasmea :):vozbud:

Известување:

Успешна акција на шпанските агенти С.Р. и Ж.П. против трговијата со луѓе, откако ги ставија во џеб полските имигранти во Германија, Мирослав Клосе и Лукас Подолски.

3-0,4-0,декласирања..па,па,па,па...
БУХАХАХАХАХА!
Нешто ги нема претерано самоуверените "Германци" кои беа многу активни на темава пред почетокот на дуелот?

треба да јадат уште многу топол,утринки сомун децава од германија . не се победува вака шпанија . пујол не го чуваа , мислеа изгледа дека ја чека на волеј на 16-те.

Во овој натпревар сосема заслужена победа на Шпанија, без никакви замерки. Германците неможеа еден асален напад да организираат, ко да беше друга репрезентација, а не таа истата која им даде 4гола на Аргентинците, а и на Англичаните. Фалеше во играта младиот Милер, но тоа е, другите што беа на терен не изиграа на потребното ниво, освен Боатенг, незнам зошто и го извади Лев од игра, но тоа е негова одлука.

Честитки за пласманот во финалето на Шпанија, а за таму што ќе ги снајде нема да коментирам :):)

мене германија ми личеше као баерн минхен пртоив интер

Во овој натпревар сосема заслужена победа на Шпанија, без никакви замерки. Германците неможеа еден асален напад да организираат, ко да беше друга репрезентација, а не таа истата која им даде 4гола на Аргентинците, а и на Англичаните. Фалеше во играта младиот Милер, но тоа е, другите што беа на терен не изиграа на потребното ниво, освен Боатенг, незнам зошто и го извади Лев од игра, но тоа е негова одлука.

Честитки за пласманот во финалето на Шпанија, а за таму што ќе ги снајде нема да коментирам :):)

Не сакаат да знаат :)

Известување:

Успешна акција на шпанските агенти С.Р. и Ж.П. против трговијата со луѓе, откако ги ставија во џеб полските имигранти во Германија, Мирослав Клосе и Лукас Подолски.

Плус Тунис, Турска и чат пат уште нешто од Австралија и Африка.

Да не беше во полуфинале ќе мислев дека е местена :raz:.

Германциве играа како да трчале цела ноќ или да имале секс, едвај се движеа, јазик до земја имаа. Да не зборам што тактиката им беше скроз погрешна. Шпанциве беа многу посвежи и не ми иде у глава дека имаат повеќе кондиција :raz:.

Чудна утакмица ама октоподот погоди пак :).

Заслужена победа на Шпанија...мило ми е што две репрезентации кои не биле светски прваци ќе играат во финале и нормално дека ќе се навива за Холандија...хе хе хе
П.С. Паули ( октоподот ) пак погоди

Koj i da pobedi toa ke bide prva titula za Spanija ili Holandija.

Uh kakov mec :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom